Home » Latvias hockeylag endrer rekkene av spillere, forbereder seg på en rask kamp mot USA / Artikkel

Latvias hockeylag endrer rekkene av spillere, forbereder seg på en rask kamp mot USA / Artikkel

by Russell Crowe

Spissen Ronalds Ķēniņš jobbet i det første skiftet på trening, men kaptein Kaspars Daugaviņš – i det tredje skiftet. Latvias nasjonaltrener Edgars Masaļskis sa at det er for tidlig å si hva som blir erstatningsspillerne i kampen mot USA, fordi trenerne vil ta avgjørelser i ettermiddagsmøtet. De fleste av oppstillingene ble også endret under treningen slik at trenerne kunne vurdere effektiviteten deres.

Masalsky kalte amerikanerne et av de beste lagene han noen gang har sett i verdenscupen.

«Et nytt lag, unge gutter. Veldig mobilt, og det vil ikke være lett,» beskrev Masalsky til USA-laget. «Det viser veldig konsekvent og viktigst av alt: rask hockey, raske overganger fra forsvar til angrep.»

Latvia-trener Jānis Straupe til treningsdagen før kampen mot USA.Mārtiņš Kļavenieks

I flertallet av Latvia har kun én av ni sjanser blitt gjort i verdensmesterskapet, men amerikanerne får sjelden avslag i mesterskapet, så hvert flertalls sjanse kan bedømmes.

Latvia-spissen Rodrigo Ābols spådde at kampen mot USA vil ligne kampen mot Canada, ettersom motstanderne vil prøve å få opp tempoet. Latviske hockeyspillere må klare farten til motstanderne og det vil være viktig å kommunisere på banen, understreket Ābols. Han la til at amerikanerne også har gode hockeyspillere fra National Hockey League (NHL), og ikke bare forsvarere, men også angripere er mobile.

Trenerne har allerede valgt en keeper til kampen mot USA, men vil ikke navngi ham før kampen. Masaļskis innrømmet at en keeper som allerede hadde deltatt i en av de foregående kampene ville ta banen. Dermed forventes det at den valgte keeperen blir Matīss Kivlenieks.

Latvias kamp mot USA-laget vil bli sendt direkte på LTV7 og replay.lv. Sendingen med pregame-studioet ledet av David Ernstreit og Kārlis Zirnis begynner klokken 15.30.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like