Home » Lyonnaisene nærmer seg slutten i Norge, men kvalifiserer seg til kvartfinalen

Lyonnaisene nærmer seg slutten i Norge, men kvalifiserer seg til kvartfinalen

by Edvard Munch
Amel Majri og OL slapp inn uavgjort i Norge.
PAUL S. AMUNDSEN / AFP

OL, som avsluttet kampen med ti mann, slapp inn utligningen i siste sekund i feltet til SK Brann (2-2). Billetten til Europas topp 8 er fortsatt validert.

Olympique Lyonnais ristet og endte opp med å knekke. Rodanerne ble faktisk kontrollert denne torsdagen på gresset til norske SK Brann (2-2) under den fjerde dagen i gruppe C i Champions League.

Effektiv i starten av kampen åpnet OL raskt scoringen med Amel Majri (0-1, 7.) med en god restitusjon på kanten av området. Før du dobler fordelen umiddelbart, fra en straffe, takket være kulheten til Ada Hegerberg (0-2, 13.). Men skandinavene, frekke og slående, reduserte med Justine Kielland (1-2, 34), med et praktskudd i øvre hjørne som gjenopplivet kampens spenning.

Ledende ved pause led Lyon på slutten av kampen etter den alvorlige utvisningen av Lindsey Horan (53.), skyldig i en humoristisk gest. Ved å falle tilbake og til tross for to flotte redninger av sin keeper Christiane Endler, endte fenottene med å slippe inn et andre mål i siste minutt, scoret av Signe Gaupset på hjørnespark (94., 2-2).

Dette er den første kampen uten seier denne sesongen for Lyonnaises, som fortsatt kvalifiserer seg til kvartfinalen før de to siste rundene mot St Polten og Slavia Praha. Sonia Bompastors spillere vil derimot vente til 2024 med å sikre seg førsteplassen i gruppe B, som skal ha ligget i sekken i mange minutter i ettermiddag.