Home » Lyonnaisene nærmer seg slutten i Norge, men kvalifiserer seg til kvartfinalen

Lyonnaisene nærmer seg slutten i Norge, men kvalifiserer seg til kvartfinalen

by Henrik Ibsen

OL, som avsluttet kampen med ti mann, utliknet i siste sekund på SK Brann (2-2). Billetten til Europas topp 8 er fortsatt validert.

Olympique Lyonnais skjelver og ender opp med å gå i stykker. Rodanerne ble faktisk kontrollert denne torsdagen på gresset til norske SK Brann (2-2) under den fjerde dagen i gruppe C i Champions League.

Effektiv i starten av kampen åpnet OL raskt scoringen med Amel Majri (0-1, 7.) med en god omstart på kanten av området. Før du dobler fordelen umiddelbart, fra en straffe, takket være besinnelsen til Ada Hegerberg (0-2, 13.). Men skandinavene, hemningsløse og slående, reduserte takket være Justine Kielland (1-2, 34), med et praktskudd i øverste hjørne som gjenopplivet kampens spenning.

Ledende ved pause led Lyon på slutten av kampen etter den harde utvisningen av Lindsey Horan (53.), skyldig i en humoristisk gest. Ved å falle tilbake og til tross for to flotte redninger av sin keeper Christiane Endler, endte fenottene med å slippe inn et andre mål i siste liten, scoret av Signe Gaupset på hjørnespark (94., 2-2).

Dette er den første kampen uten seier denne sesongen for Lyon, som fortsatt kvalifiserer seg til kvartfinalen før de to siste rundene mot St Polten og Slavia Praha. På den annen side vil spillerne til Sonia Bompastor vente til 2024 med å sikre seg førsteplassen i gruppe B, som vil ha ligget i lommen i mange minutter i ettermiddag.