Home » Mamers filmfestivalsuksess

Mamers filmfestivalsuksess

by Ashley Olsen

Det er en flott utgave for hovedfilmbegivenheten i Sarthe, på festivalen mødre i mars. Fra 17. til 19. mars var showene utsolgt for å oppdage kort- og spillefilmene som var i konkurranse.

Som hvert år kunne publikum delta på visningene av en utvalg av upubliserte filmer, som uttrykker alt mangfoldet i europeisk kino. Serbia, Norge, Frankrike, Island, Italia…: filmene er produsert og regissert i mer enn ti land. I ulike sjangre, fra drama til komedie til burlesk, har regissører og skuespillere brakt frem på skjermen samfunnsmessige eller mer intime spørsmål som har berørt publikum og juryen.

Festivalen startet fredag ​​kveld i godt humør, med den romantiske komedien «Fredsprosessen», presentert i forhåndsvisning og som vil bli utgitt på kino neste juni. Skuespillerne Camille Chamoux, Damien Bonnard og regissør Ilan Klipper var til stede og engasjerte seg i en diskusjon med publikum før visningen. Det ble avsluttet søndag kveld med vinnerne avslørt av juryen (se nedenfor).

I mange år har avdelingen støttet dette arrangementet som samler Sarthois og Sarthois rundt 7han Kunst. Et essensielt element for livskvaliteten til et territorium, kultur i alle dens former får territoriet til å skinne!

You may also like