Home » Mavenirs Converged Packet Core Solution styrker Ice Communications 4G- og 5G-nettverk

Mavenirs Converged Packet Core Solution styrker Ice Communications 4G- og 5G-nettverk

by Roald Amundsen
  • Forbedret kapasitet og funksjonalitet i det konvergerte pakkekjernenettet og nye tjenester for mobilabonnenter i Norge på 4G, ikke-frittstående 5G (NSA) og frittstående 5G (SA) nettverk

  • Implementering med Mavenir Telecoms Cloud Automation Framework

READING, England og OSLO, Norge, 9. februar 2023–(KOMMERSIELL WIRE)–Mavenir, nettverksprogramvareleverandøren som former fremtiden for nettverk gjennom skybaserte løsninger som kjører på hvilken som helst sky, og Ice Communications, Norges tredje største mobiloperatør, annonserte implementeringen av full automatisering av den skybaserte Converged Packet Core løsning. , som støtter 4G, ikke-frittstående 5G (NSA) og frittstående 5G (SA) for Ice-nettverket i Norge, takket være rammeverket Mavenir Telecom Cloud Automation innenfor Ice sine private datasentre.

Mavenirs Converged Packet Core-løsning er skybasert og fullstendig containerisert. Det muliggjør en fleksibel og kostnadseffektiv overgang til 5G med flergenerasjonsstøtte for alle G for å modernisere eksisterende mobilnett under overgangen til 5G. Converged Packet Core-løsningen støtter data-, tale- og meldingstjenester, samt nettverkspartisjonering, som tillater nettverksdeling med flere kunder for mer effektiv bruk av nettverksressurser til lavere kostnader.

Implementeringen inkluderer levering av Mavenirs Telecom Cloud Automation Framework for helautomatisert distribusjon av skyplattform og nettverksarbeidsbelastninger. Dette eliminerer behovet for feilutsatte manuelle prosesser og reduserer driftsutgiftene. I tillegg til å automatisere innledende distribusjon, orkestrerer dette rammeverket også automatiske konfigurasjonsoppdateringer og rullende oppdateringer, noe som muliggjør en bedre serviceopplevelse samt raskere og jevnere distribusjon av nye tjenester. Ice vil kunne implementere nettverksfunksjonalitet på bare minutter, i stedet for timer eller til og med dager.

I følge Eivind Helgaker, administrerende direktør i Ice Communications, «Denne implementeringen er kritisk for virksomheten vår da vi fokuserer på å vokse og investere i fremtiden til Norges nettverk. Nye applikasjoner aktivert av 5G SA vil spille en strategisk rolle i hvordan vi vokser virksomheten vår, og vi er glade for å samarbeide med Mavenir og utnytte deres konvergerte pakkekjernenettverksløsning, som vil gjøre det mulig for Ice å levere tjenester av høy kvalitet til våre kunder. takket være nye teknologier og innovasjoner. »

Etter Pardeep Kohli, PDG og president for CA de Mavenir, «Mavenir félicite Ice d’avoir adopterte en tilnærming avant-gardiste et de miser sur la 5G SA for débloquer le plein potentiel de la 5G, loin des infrastrukturs réseau complexes and fermées Fra forbi. Mavenir er stolte av å være en del av Ices nettverkstransformasjon og er ivrige etter å bringe sterke brukeropplevelser til det norske markedet. »

Mavenir vil være en av utstillerne på Mobile World Congress 2023 i Barcelona (Spania) på Fira Gran Via i hall 2, stand 2H60. For mer informasjon, klikk her.

Om iskommunikasjon

Med sitt topp moderne, robuste og effektive mobilnett er Ice en av tre mobilnettoperatører i Norge.

Den raskest voksende operatøren i det norske markedet siden lanseringen, Ice har allerede fått 757 000 kunder på tvers av alle produktene i sin portefølje og fortsetter å investere i å utvikle sitt nettverk, nye tjenester og sitt klientell.

Om Mavenir

Mavenir bygger fremtiden for nettverk og posisjonerer seg i forkant av banebrytende teknologi, med fokus på visjonen om et enkelt, programvarebasert, automatisert nettverk som er i stand til å kjøre på hvilken som helst sky. Som bransjens eneste leverandør av ende-til-ende skybaserte nettverksprogramvareløsninger, er Mavenir fokusert på å transformere måten verden kobler sammen på, akselerere transformasjon av programvarenettverk for mer enn 250 bedrifter og leverandører. av kommunikasjonstjenester distribuert i mer enn 120 land , som betjener mer enn halvparten av abonnentene over hele verden. www.mavenir.com

Teksten til pressemeldingen som er et resultat av en oversettelse skal ikke anses som offisiell på noen måte. Den eneste autentiske versjonen av pressemeldingen er den av pressemeldingen på originalspråket. Det vil alltid være nødvendig å sammenligne oversettelsen med originalteksten, noe som vil danne presedens.

Se kildeversjonen på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230208005941/en/

kontakter

Mavenir PR-kontakter:
PR@mavenir.com
Maryvonne Tubb (USA)
Emmanuela Spiteri (EMEA)

You may also like