Home » Med denne operatøren kan du ha fiber og et mobilabonnement for mindre enn €20

Med denne operatøren kan du ha fiber og et mobilabonnement for mindre enn €20

by Ashley Olsen

I begynnelsen av skoleåret tar vi oversikt over disse ulike mobil- og internettabonnementene. Og vi bestemte oss for å spare penger! Og en av de mest effektive løsningene er ta disse to abonnementene fra samme operatør. Ved å velge en Internett-boks + mobilplanpakke forenkler du livet ditt og får store besparelser hver måned. Dette er hva denne operatøren tilbyr at så snart du abonnerer på disse to planene med dem, drar du fordel av en rabattert pris på mobilplanen din. Og i tillegg er alt dette tilgjengelig for ikke engang 20 euro per måned! Hvem sier bedre?

Det viktigste for en god Internett-tilkobling

Kombiner mobilabonnementet ditt med Internett-boksen din og få rabatter hver måned! Det er dette som foreslås Bouygues Telecom som en del av tilbudet med boks + mobilabonnement for mindre enn 20 euro per måned.

I vårt tilfelle er det aktuelle internetttilbudet Bbox Fit, operatørens grunnleggende internetttilbud hvis pris utgjør 18,99 euro per måned i ett år og deretter til 31,99 euro per måned (påfølgende måneder). Dette rabattboks Inkluderer alt du trenger for å ha en internettforbindelse av høy kvalitet. Dette er et dobbeltspilltilbud kun med internett og telefoni, nemlig:

  • Fiber opptil 400 Mb/s for både nedlasting og sending av filer.
  • Ubegrensede anrop til fasttelefoner på fastlands-Frankrike
  • Ubegrensede anrop til mobiltelefoner i Frankrike, i utlandet (unntatt Mayotte), Europa (EU, England, Sveits, Norge, etc.), Canada, USA, Kina, Sør-Korea og Singapore og mer enn 110 land.

Derfor passer ingen TV-tjeneste med Bbox. Men dette er ikke så mye et problem fordi mellom Smart TV, multimediaspillere som Google Chromecast eller Apple TV 4K eller til og med de forskjellige strømmeplattformene, er det veldig enkelt å klare seg uten en TV-dekoder for å se på TV.

Sjekk ut vår spesialfil dedikert til måter å se på TV uten TV-dekoder

Og en rabattpakke

Bouygues Telecom-mobiltelefonabonnementet, som er inkludert gratis i dette tilbudet for mindre enn 20 euro er han Pakke 2t 100 MB. Det koster 2 euro per måned i et år, deretter 7 euro per måned og tilbys av operatøren de første 12 månedene.

Denne miniformelen inkluderer derfor 2 timers samtaler i Frankrike, men også fra EU og de franske oversjøiske territoriene. I tillegg er det 100 MB mobilt Internett tilgjengelig i både Frankrike og Europa. Når det gjelder SMS og MMS, er disse ubegrenset.

Kort sagt, ved å kombinere ditt Bbox Fit-abonnement med den 2-timers minipakken fra Bouygues Telecom, vil du få denne pakken til den ultralave prisen på kun 18,99 euro per måned, eller bare beløpet til Internett-abonnementet ditt!

Oppdag Bbox Fit-tilbudet + gratis mobilabonnement fra Bouygues Telecom

Ikke verst å starte skoleåret godt og benytte seg av fiber og mobilabonnement til best mulig pris.

You may also like