Home » Med denne operatøren koster Samsung Galaxy A14 € 9,99, og ikke en krone mer!

Med denne operatøren koster Samsung Galaxy A14 € 9,99, og ikke en krone mer!

by Roald Amundsen

Hos Cdiscount Mobile er det foreløpig mulig å ha en Samsung-smarttelefon til en helt gal pris! Fordi ? Ganske enkelt fordi operatøren tilbyr det for kun €9,99. Mindre enn €10 for en Samsung-smarttelefon er helt sprø, og vi forklarer hvordan du kan dra nytte av det.


Den nye Samsung A14 for mindre enn €10


Du leste riktig, du kan kjøpe en Samsung-smarttelefon for mindre enn €10 på Cdiscount Mobile. Så det er selvfølgelig ikke Galaxy S23, men det er en telefon som er kraftig og effektiv nok til bruken til de fleste mobilbrukere. Dette Cdiscount Mobile-tilbudet er et av de beste smarttelefontilbudene for øyeblikket fordi det lar deg dra nytte av en veldig lav pris på en Samsung-smarttelefon.


Samsung A14 er en juvel av teknologi som den er utstyrt med gode funksjoner. Blant disse en 6,6″ Full HD +-skjerm, en 13 MP trippel foto- og selfie-sensor, samt en 50 MP hovedsensor for superskarpe bilder. På minnesiden må du stole på utvidbar lagring (opptil 1TB via microSD) Til tross for de skarpe funksjonene, kan budsjettsmarttelefonen vare i opptil 2 dager med batterilevetid og kan skryte av 15W hurtiglading.


En lav pris takket være et mobilabonnement


For å dra nytte av en så lav pris, må du abonnere på pakken. 100 GB til € 16,99/måned med en 24-måneders binding. Det er et ganske godt tilbud siden det er en velutstyrt pakke med mobildata og for mindre enn €20/mnd. For denne prisen vil du ha tilgang til:


  • 100 GB mobilt internett i 4G fra Metropolitan France. Redusert flyt utover.
  • 14 GB Internett fra 30 destinasjoner i Europa (27 EU-land + Island, Liechtenstein, Norge) og 8 destinasjoner i utlandet.
  • Ubegrensede samtaler/SMS/MMS i storbyområdet Frankrike og fra EU/DOM


Dra nytte av Bouygues Telecom-nettverket


Som de fleste virtuelle operatører, bruker Cdiscount Mobile nettverket til en stor mobiloperatør for å tilby rimelige priser til sine nye abonnenter. Og operatøren som Cdiscount Mobile har valgt er Bouygues Telecom. Så hvis du registrerer deg for en Cdiscount Mobile-pakke, kan du dra nytte av Bouygues Telecoms 4G-nettverk.


You may also like