Home » Monde Authentique, som har blitt en «benchmark for skreddersydde produkter», feirer sitt 20-årsjubileum

Monde Authentique, som har blitt en «benchmark for skreddersydde produkter», feirer sitt 20-årsjubileum

by Siv Jensen

I løpet av tjue år, Monde Authentique, medlem av nettverket tourcom, har innsett mer enn 75 millioner euro i omsetning og tiltrekker seg 19 000 klient-reisende.

« Vi er allerede til stede på 50 destinasjoner og vi er på topp 20 av de mest lønnsomme turoperatørene «, forsikrer grunnleggeren, som noen ganger kalles «Frederico de Zanzibar», siden han dominerer denne destinasjonen.

I 2019 registrerte den skreddersydde spesialisten en omsetning på 8 millioner eurosom er det dobbelte sammenlignet med 2015.

Et resultat opprettholdt i fjor på 7,7 millioner euro. » I år har vi allerede samlet inn 6,3 millioner euro » erklærer Frédéric d’Hauthuille som nevner « en nettomargin på 5 % i siste regnskapsår «.

På skjebnesiden Afrika (40 % av volumet, inkludert 30 % av tallet for Tanzania alene denne sommeren) konsentrerer hoveddelen av avgangene, foran Asia (20 %) og Europa (20 %).sistnevnte er overveldende drevet av Nord-Europa (95 %) med Finland, Island og Norge.

Skreddersydde reiseruter hver gang, utenfor allfarvei og langt fra folkemengdene, tilbudt av «reisedesignere som er eksperter på sine destinasjoner».

I fjor var det 1600 reisende kunder, hvorav 45 % var gjenganger, etter å ha stolt på Authentic World. » Dette representerer en gjennomsnittlig kurv på 4800 euro per person «legger den pekende lederen til» omsetningen på 10 millioner euro i neste øvelse.

You may also like