Home » Nesten: Marion Chevrier og Marie Lamure avslutter ved foten av pallen under europacupen

by Henrik Ibsen

Marion Chevrier og Marie Lamure bommet så vidt på pallen i Europacupfinalen. De ble henholdsvis 4. og 5. i en slalåm vunnet av sveitsiske Elena Stoffel.

Franske skiløpere avsluttet sesongen tilfredsstillende. Dersom Chiara Pogneaux deltar i finalen i Saalbach, er resten av det franske laget tilstede i Hafjell for europacuppen. Marion Chevrier og Marie Lamure er nær pallen i vinterens siste løp. Savoyard-løperne, henholdsvis andre og fjerde i første runde, ble beseiret av nordmennene Bianca Bakke Westhoff og Kristin Lysdahl. Elena Stoffel vinner på litt svart snø, på feriestedet som ligger mindre enn 500 meter over havet.

Clarisse Brèche fikk også en god klassifisering etter første runde (5.), men skiløperen fra Courchevel startet ikke andre runde. Caitlin McFarlane endte på 17. plass og Annabel Jallat scoret poeng ved å bli nummer 20. Denne søndagen går kvinnegiganten i Norge.
#Ski #Alpint #Cup #Europa #Hafjell #Marion #Chevrier #Marie #Lamure #fot #pallen #under #finaler #slalåm