Home » Ni mål på fem kamper slår Haaland allerede Premier League-rekorder

Ni mål på fem kamper slår Haaland allerede Premier League-rekorder

by Russell Crowe

Og tre som utgjør ni. Ikke verst, på bare fem spilte kamper. Erling Haaland ble kjøpt i sommer for 62 millioner euro – egentlig et halmstrå når du ser beløpene som ble betalt i dette overgangsvinduet i England – og trengte ikke tid til å tilpasse seg for å bekrefte sin status som scoringsmaskin i Manchester City. Ved å score et andre hattrick på rad onsdag kveld i 5. kamp mot Nottingham Forest, satte nordmannen to nye Premier League-rekorder.

Den 22 år gamle tidligere Borussia Dortmund-spissen ble den raskeste spilleren til å score to hat-trick i den engelske Premier League, og overgikk den tidligere markeringen som ble satt av Demba Ba (21 landskamper). Fremfor alt har han allerede oppnådd ni mål på sine første fem kamper, ett mer enn Sergio Agüero, allerede i City-trøye, og Mick Quinn med Newcastle.

«Det var flott, det er ikke noe mer å si,» dømte spilleren ved mikrofonen til BT Sports på slutten av kampen, til slutt vant 6-0 av laget sitt, med et mål fra Joao Cancelo og en brak fra Julián Álvarez. , nok en sommerrekrutt. City ligger på andreplass med 13 poeng etter fem kamper, to bak Arsenal, som har vunnet sine fem første kamper.

«Tanken var å fortsette å gjøre det vi gjorde i andre omgang mot (Crystal) Palace, bare spille, spille, spille og vi visste at vi ville ha sjanser. Det var akkurat det vi gjorde, og ja, det var bra, fortsatte han. Haaland hadde allerede scoret tre mål på 19 minutter i et vilt comeback mot Crystal Palace, som ledet 2-0 før de tapte 4-2 lørdag.

» Det kommer til å bli gøy «

Ved denne anledningen tilbød han seg selv et hat-trick ved å score i det 12., 23. og 38. minutt for laget hans å gå foran 3-0 ved pause mot opprykk. Målene var absolutt ikke veldig kompliserte, men han gjorde akkurat det han ble rekruttert til, og statistikken hans, i en engelsk liga ansett som langt overlegen Bundesliga hvor han hadde glimtet med Dortmund (62 mål på 67 kamper), er allerede sprø. .

«Jeg prøver å lytte til Pep (Guardiola) så mye som mulig og kombinere med guttene fordi de er utrolige fotballspillere og uten dem ville jeg ikke kunne scoret mål,» fortsatte han da han ble spurt om sin kanoniske debut. Det er derfor jeg kom hit. Du kan se, vi spiller veldig bra, vi føler oss bra og vi kommer til å forbedre oss enda mer. Så det blir gøy. «Jeg er ikke sikker på at de engelske forsvarerne er av samme oppfatning.