Home » Norge, Egypt, Nepal … Dette er de 10 landene som skal besøkes i 2022 ifølge Lonely Planet

Norge, Egypt, Nepal … Dette er de 10 landene som skal besøkes i 2022 ifølge Lonely Planet

by Russell Crowe

Denne rangeringen av de 30 landene, byene og regionene som skal besøkes, er svært etterlengtet fordi den har stor innflytelse, og vil bli publisert i den 17. utgaven av reiseguiden for Australia.» Le Best of 2022, av Lonely Planet ». På nettsidenVi har allerede tilgang til de ti beste anbefalt av guider fra ti land og valgt ut av spesialister.

En nøye klassifisering

« Hvert år velger Lonely Planet-eksperter å introdusere deg til deres favorittdestinasjoner. Hver av dem er til slutt valgt for sin relevans, en milepæl å feire i løpet av året, sine unike opplevelser, sin «wow»-effekt og sin forpliktelse til en mer bærekraftig turisme som respekterer lokalsamfunnene. lokalt”, understreker Lonely Planet-teamet. » Dny innsikt om allerede populære reisemål » og » lite kjente nuggets »De er med i programmet for denne utmerkede klassifiseringen.

Vi finner de 10 beste regionene, byene og landene med, for hver destinasjon, nyhetene eller hendelsene som er aktuelle, stedene du må se, opplevelsene å leve, de beste øyeblikkene å være der. Å komme tilbake…

De store vinnerne

På første plass, i toppen av landene å besøke, er det Cookøyene som skilte seg ut. gjennom sine innovative strategier for å fremme miljøinitiativer i det sørlige Stillehavet. De varierte landskapene innrammet av de fjerne vidder av verdens største hav lover aktivt eventyr, kulturell interaksjon og kulinariske herligheter. »Kan vi lese på Lonely Planet-siden. På andre plass finner vi Norge som har tiltrukket seg kunstnerisk siden » Munchmuseet vil ha sin første fulle åpningssesong, og det nye Nasjonalmuseet åpner, noe som gjør det til Nordens største kunstmuseum. ».

Se resten av rangeringen i lysbildefremvisningen.

Les også: Helligdager 2022: 8 trendy reisemål å følge nøye med

You may also like