Home » Norge og Danmark enkle vinnere ved åpningen av verdenscupen

Norge og Danmark enkle vinnere ved åpningen av verdenscupen

by Edvard Munch

Danmark har nok til å skremme av sine potensielle verdenstittelkandidater. For sin deltagelse i løpet slo danskene, forsvarende mestere i 2021, raskt Belgia (43-28). I fotsporene til den uforgjengelige Mikkel Hansen, forfatter av 10 mål og kampens toppscorer, har skandinavene aldri brydd seg om sine rivaler, til tross for de 11 redningene fra Toulouse Fenixs håndball belgiske målvakt Jeff Lettens. Rojiblancos utnyttet uavgjort mellom Bahrain og Tunisia (27-27) for å ta kontroll over gruppe H alene.

Heller ikke Norge bekymret seg for Nord-Makedonia (39-27). Tapte i kvartfinalen mot Spania for to år siden, nordmennene kunne regne med den tidligere parisieren Sander Sagosen, forfatter av 6 mål og fortsatt verdifull i spillet, og de ble med Nederland i ledelsen av gruppe F, to dager før en mot andre. .

Egypt og Serbia ikke noe problem

Beseiret med ingenting i kvartfinalen i 2021 mot fremtidige vinnere danskene, startet egypterne sin konkurranse sterkt. De vant stort mot Kroatia (31-22). Faraoene ledet med fire mål ved pause (16-12) og slapp ikke neven etter pause. En suksess som plasserer dem på toppen av gruppe G uavgjort med USA, vinner før Marokko (28-27).

Algerie kjempet godt, men tapte mot Serbia i dagens siste kamp (36-27). Serberne ledet med tre mål ved pause, og beseiret motstanderne i andre omgang for å hevde en tidlig suksess før de møtte gruppe E-ledere Tyskland.