Home » Norges Mette-Marit: Hvorfor hun avlyste sin romantiske tur i siste liten

Norges Mette-Marit: Hvorfor hun avlyste sin romantiske tur i siste liten

by Liv Ullmann

I år feirer Haakon og Mette-Marit fra Norge 50-årsjubileum og 22 års ekteskap. For anledningen la paret ut på en romantisk tur over hele landet. Men de må revurdere planene sine på grunn av prinsessens helse.

Triste nyheter for prinsessen av Norge, Mette-Marit. Den 14. september publiserte Kongehuset en pressemelding som kunngjorde at prins Haakons kone var sykemeldt etter råd fra legen din. «Kronprinsessen skal i første omgang være sykemeldt i to uker, men denne perioden kan bli forlenget. Derfor vil hun ikke være i stand til å opptre det planlagte besøket med kongeparet og kronprinsen til Stockholm neste helg i anledning jubileet til regenten til Hans Majestet Kong Carl Gustav», meldte pressemeldingen. Faktisk svigerdatteren til kong Harald V av Norge lider av lungefibrose diagnostisert i 2018. En sykdom som kan forårsake Respirasjonsvansker og det er en progressiv patologi..

Denne torsdagen 28. september kommer det frem i tyske medier. bilde at prins Haakon annonserte at hans kone Han kunne heller ikke delta på norgesturneen. planlagt for deres femtiårsjubileum og 22 års ekteskap.

«Du bør være forsiktig så du ikke setter helsen din for mye på prøve.»

«Dessverre ga legene ham sykemelding. Jeg håper du blir bedre snart.. Han lider av kronisk lungesykdom. Selvfølgelig påvirker det deg. Men hun har også gode dager og kan fortsatt gjøre mye.«, betrodde kronprinsen. I begynnelsen av november må Märtha Louises lillebror fra Norge reise til Tyskland og håper at kona vil være ved hans side under besøket i Berlin. «Du bør være forsiktig med å overbeskatte helsen din.. Derfor valgte vi Berlin. Jeg vil bare delta på møtene i Hamburg og München.»han la til. En lettere agenda for Norges Mette-Marit som så forventet levealder forkortet på grunn av sykdommen.

You may also like