Home » NY NÆRING UTOVER GRENSENE

NY NÆRING UTOVER GRENSENE

by Liv Ullmann
Arkivert i: Vitenskap og teknologi, Helse
Emner: Konferanse, event, produkt/tjeneste, messe

15. mai (norsk tid) holdt premium kosttilskuddsmerket NYO3 sin VERDENSMERKE-FEIRING i Oslo. Under slagordet «NEW NUTRITION BEYOND THE LIMITS» lanserte den kraftig et nytt produkt, ultra-boost gylden krillolje, kunngjorde den globale strategien til NYO3, og lanserte i fellesskap AWRs globale offentlige velferdsaksjon med sin strategiske partner Aker BioMarine. .

På den tiden inviterte jeg også organisasjoner som Innovasjon Norge, NO-AGE, UiO, ORIVO, som foreslo et internasjonalt parti for utveksling av kunnskap om ernæring for å svare på ønsker fra brukere av verden innen helseprodukter. kvalitet.

NYO3 og strategisk partner Aker BioMarine avduket i fellesskap et nytt premiumprodukt: NYO3 Gold ultra-boost Krill Oil, LYSOVETA LPC-EPA/DHA og Krill Protein Marine Protein Peptide på arrangementet. Arrangementet viste frem den nyeste kunnskapen innen avansert nordisk ernæring.

NYO3 Gold ultra-boost Krill Oil, som produktet med det høyeste nivået av krillolje, kombinerer konseptet med helsevesen på cellenivå og patentert renseteknologi. Den bruker et høyt innhold av 750 mg SUPERBA boost ren antarktisk krillolje, som inneholder mer enn 58 % små molekyler av marine fosfolipider som kan trenge inn i kardiovaskulære og cerebrovaskulære celler og trygt regulere blodlipider for å beskytte hjertet og hjernens helse Det nye personlig tilpassede gullgavesettet kombinerer Amundsens letekonsept med forbedret produktkvalitet, designet spesielt for elitens førstevalg innen hjerte- og hjernepleie.

NYO3 og ORIVO initierte også Krill Oil Product Quality Standardization Project i fellesskap. Det nære samarbeidet mellom ledende vitenskapelige forskningsinstitusjoner og ledende norske bedrifter har markert den kontinuerlige forbedringen av standardene for krilloljeprodukter. Målet er å forbedre kvaliteten på norske kosttilskudd gjennom vitenskapelige metoder og bringe krilloljeprodukter til høykvalitetsutvikling.

Som en pioner og utforsker av norske kosttilskudd, følger NYO3 alltid konseptet RENT OG ENKELT NORGE, holder seg til kvaliteten på naturlige råvarer og europeiske farmasøytiske standarder, og leverer ernæringsmessige kosttilskudd på cellenivå. Gjennom en rekke merkerelaterte arrangementer som den globale merkevarefeiringen, ønsker vi å utforske fremtiden for merkevarebærekraft ytterligere, lede den grønne utviklingen av kosttilskuddsindustrien og fremme det nordiske kosttilskuddskonseptet premium.

Du kan også være interessert i disse pressemeldingene

Pressemelding sendt videre og distribuert av:

You may also like