by Ashley Olsen

IIHF

Onsdag 20. april (permanent oppdatering)

SVERIGE – Rögle gir tilbake litt håp

Nederlag var forbudt på hjemmebane for europamesteren rogle når du mottar en Farjestads ledet 2-0 i denne semifinaleserien. Det var ikke lett fordi det krevde talent og de to målene fra forsvarsspilleren Louis Larsen å vise vei med østerrikernes medvirkning casper. Färjestads var enda litt mer angrepsorientert enn Rögle, noe som overrasket observatører. Noe som gir Färjestads et lite moralsk overtak før 4. kamp på skøytebanen deres.

TYSKLAND – Sesongens to beste klubber legger til sitt første poeng

De Red Bull München mot wolfsburg (5-1) og Eisbar i Berlin mot manheim (4-3 ap) vant den første i semifinalen. Ikke noe problem for folk fra München som aldri har blitt truet i en kamp som har generert en del straffer. Wolfsburg – som hadde vært ganske komfortabel i sine siste dueller mot München – faller fra toppen. Når det gjelder Berlin, slapp de takket være et mål fra manuel niderer han scoret i det 52. Men han fortjente seieren, berlinerne skjøt 46 ganger i retning det forsvarte buret av Felix Bruckman.

IIHF – Sverige dominerer Danmark klart 6-1

Ikke noe problem for den første forberedelseskampen tre kroner før verdensmesterskapet. Mot Danmark fra Heins–EhlersSverige ledet allerede 2-0 i det 18. minutt av kampen og tok fremfor alt bort enhver mulighet for et comeback for danskene ved å påføre en 3-0-ledelse mellom det 47. og 54. minutt Sluttresultat: 6 til 1. Davosien Brom han klorte kamparket fire ganger (2 mål, to målgivende pasninger).

NORGE – Opsjon for Stavanger

Stavanger vant 2-1 på is Storhamar for andre etappe av Fjördkraft-Liagen-finalen. Amerikaneren Steven Whitney scoret det avgjørende målet i det 54. Han returnerer til Stavanger på fredag ​​for kamp nr. 3.

IIHF – Romania er nå Polen overlegen

De Polen har ikke avsluttet sitt fall i det internasjonale hierarkiet på minst 30 år. I dag er det Romania som vant 2-0 (mål fra Konstantin Y Zagidullin) for fjerde suksess på rad siden februar 2019.

IIHF – Forberedelse: ukrainsk suksess

to mål fra boroday og en suksess med Chikantsev tillatt Ukraina å vinne 3-1 (0-2, 0-1, 1-0) mot Kroatia.

FINLAND – Tappara tar 1. poeng i finalen

Kort seier, men nok å ta Tappara Tammerfors. Den beste klubben i Finland for hele sesongen vant den første kampen i finalen ved å slå Åbo 2-1 før 10.767 tilskuere. Men det er slafkovsky som åpnet scoringen for Turku i powerplay etter kun 5’15», men Levchy han kunne utligne like før slutten av første periode. det er endelig Kuusela som ga Tappara seieren i det 50. minutt, også på power play.

FINLAND – Jokerit Helsinki har vært uten konkurranse i ett år

KHL er ikke lenger tatt i betraktning i lys av situasjonen i Ukraina, tror vi at Jokerit Helsinki Jeg ville gå tilbake til ligaen. Organisasjonen vil imidlertid ikke være representert i noen aktive mesterskap, bortsett fra sine ungdomslag, i 2022/23. Etter åtte sesonger i den russiske ligaen er klubben nå administrert og (forresten) eid av jari kuri det gis et år til å sette alt i stand og tilby gode arbeidsforhold til spillere og trenere. Og fremfor alt presentere en god oversikt over opptak til ligaen.