by Ashley Olsen

IIHF

Mandag 25. april (permanent oppdatering)

HVITERUSSLAND – Zhlobin Champion

Zlobin oppnådde bragden å vinne i den 7. kampen, utenfor, på skøytebanen inn Yunost Minsk 3-0. to mål fra Kuznetsov og en suksess med solomonov tillot Zhlobin å hindre motstanderen i å vinne en fjerde tittel på rad.

FINLAND – Tappara på et tidspunkt i tittelen

Tappara Tammerfors Det etterlater ikke mye spenning -i hvert fall når det gjelder suksess- i Liiga-finalen. Etter to knappe 2-1 seire i de to første rundene, vant vinneren av den ordinære sesongen på slutten av ettermiddagen 3-1 i sin Tammerfors innendørs arena mot Åbo. Men Turku sto lenge i mot og slapp inn det siste målet før i det 59. minutt med et tomt mål da han presset på for å snappe fra dem utligningen. Tittelen kan spilles i morgen kveld allerede i Turku.

WWC 1A – Frankrike beseiret Slovakia

De Norge feiret sin andre suksess i dette verdensmesterskapet for kvinner i forkammeret (WWC 1A) ved å slå 7-1 Nederland. Frankrike, på den annen side, gjorde en suksess med sin inntreden i konkurransen ved å dominere Slovakia 4-0 (dobbeltAllemoz).

mandagsresultater: Norge – Holland: 7-1, Frankrike – Slovakia: 4-0.

VM U18 1B – Start på en utvilsomt tett turnering

Østerrikede UngarnJeg«Italia kan oppstå på slutten av konkurransen. Dagens første flotte resultat ble oppnådd av Italia som slo Østerrike 2-1 (dobbel av Transalpin purdeller).

mandagsresultater: Polen U18 – Ukraina U-18: 1-6, Slovenia U-18 – Ungarn U18: 0-3; Italia U-18 – Østerrike U-18: 2-1.

VM 2A – Logikk respektert i løpet av 1. dag

De Nederlandpå jakt etter opprykk, slo viSpania bare 5-3. Ibererne, hvis fremgang imidlertid er tydelig gjennom årene, fant seg fortsatt under 2-0 etter 10 minutters spill og 4-0 12 minutter senere. En skam fordi Spania kom tilbake fra 4-3 i minutt 51, før han slapp inn målet som tok bort illusjonen i minutt 55 til den unge mannens innlegg Mike Collard (19 år).

mandagsresultater: Holland – Spania: 5-3, Israel – Kroatia: 1-5.