Home » OL beseirer Juve og slutter seg til PSG i semifinalen

OL beseirer Juve og slutter seg til PSG i semifinalen

by Ashley Olsen

Publisert i :

Les Lyonnaises beseiret Juventus (3-1) i Lyon denne torsdagen og vil dermed spille en 100 % fransk semifinale i Women’s Champions League mot deres rival PSG, klassifisert onsdag (2-2 i ekstraomgang) på bekostning av Bayern München. .

Beseiret 2 mål til 1 av Juventus Torino i den første etappen, 23. mars, vant Olympique Lyonnais 3-1, torsdag 31. mars på Groupama-stadionet deres i andre etappe av kvartfinalen i Champions League og vil møte Paris Saint -Tyskland på pause.

PSG og OL møttes allerede i Cardiff-finalen i 2017 for seier på straffespark av Lyonnaises, som også eliminerte Parisiennes i halvparten i 2020 før de på sin side ble løslatt av Franciliennes fra kvartfinalen. Slutten i 2021.

De to kampene spilles 23. eller 24. april for første etappe i Lyon og 30. april eller 1. mai for andre etappe. Den andre semifinalen vil sette forsvarsmesteren FC Barcelona mot Wolfsburg.

Hegerberg scorer, Bacha avgjørende

Mot Juventus måtte OL vente en halvtime for å måle rivalen og vinne 2-0 på to minutter.

Norske Ada Hegerberg, syk og fraværende i første etappe, innehaver av midtspiss-posisjonen, viste vei og åpnet scoringen ved å rykke frem ved lengste stolpe en senter avsluttet fra venstrekanten av Selma Bacha, stilt opp som back. kantspiller. (33).

På dette tidspunktet i kampen hadde den franske landslagsspilleren allerede vært avgjørende, men i en defensiv fase da hun visste hvordan hun skulle ofre seg for å avvise et skudd fra svenske Lina Hurtig (23).

Etter premieren doblet Melvine Malard raskt avstanden, og scoret også med en heading, og mottok et innlegg fra høyre av amerikaneren Lindsay Horan (35.).

dominans uten å dele

Lyonnais, som dominerte uten å dele med en god offensiv animasjon, men uten å være skarpe og realistiske nok i avgjørelsessonen, ventet lenge før de tok ly definitivt.

Det var amerikaneren Catarino Macario, målscorer i første omgang, og allerede farlig i et skudd reddet av Juves franske landskampmålvakt, Pauline Peyraud-Magnin (63), som sørget for 3-0 på resultattavla i starten av en kamp. god kontroll rettet mot et innlegg av Delphine Cascarino fra høyrekant (73).

Og heldigvis, for på slutten av kampen, fem minutter ut i kampen, senket Andrea Staskova scoringen med en heading fra en corner, og satte press på OL i en ny demonstrasjon av feberen til Lyon-forsvaret (84). Men Sonia Bompastors spillere holdt på til sluttsignalet.

Drømmen om en første europeiske tittel

PSG-kvinnelaget kvalifiserte seg denne onsdagen ved å eliminere Bayern München etter å ha avsluttet den andre etappen av kvartfinalen på ekstra tid (2-2), i Parc des Princes, en uke etter seieren i Tyskland (2-1).

Pariserne hadde tatt ledelsen med Sandy Baltimore (17.), før de ble forbigått av prestasjonene til Saki Kumagai (19.) og Klara Bühl (54.). Jeg

Billetten til de fire siste, allerede oppnådd i de to foregående sesongene, ble vunnet i ekstraomganger av den innkommende Ramona Bachmann (112.) foran mer enn 27 000 fans, en rekord for PSGs kvinneseksjon.

Kapteinsparene Grace Geyoro, klassifisert i den franske cupfinalen og for tiden nummer to i Championship, vil prøve å komme nærmere en første tittel som PSG lengter så etter i Champions League, både for kvinner og menn.