Home » Oransje spillerrapport: to utilstrekkelig etter uavgjort til å besøke Norge

Oransje spillerrapport: to utilstrekkelig etter uavgjort til å besøke Norge

by Russell Crowe

Louis van Gaal spilte 1-1 mot Norge da han kom tilbake til Orange. Derfor gjør det ikke så bra for det nederlandske laget i VM-kvalifiseringen. VoetbalPrimeur deler ut rapporter etter kampen.

Justin Bijlow – 7: Rookien ble kastet til løvene av Van Gaal mot Norge. Bijlow holdt imidlertid opp mer enn godt og spilte en nesten feilfri kamp. I det femtende minutt markerte han seg til og med ved å gjøre det bra og snu et forsøk av Erling Haaland. Til tider virket Bijlow litt nervøs på ballen.

Jurriën wood – 5,5: Mot Norge var Timber svært aktiv offensivt. Det sørget også for at hjemmelaget ble farlige flere ganger fra kontringen. Timber var for uforsiktig med ballen, så han kunne ikke bli farlig eller miste ballen.

Stefan de Vrij – 5: I fjor sommers EM var Internazionale-keeperen en av de beste spillerne i den oransje troppen. Mot Norge var det imidlertid mindre enkelt for ham. Til tider var ikke koordineringen med Van Dijk helt korrekt, noe som gjorde at Norge kunne skape en rekke muligheter. Med Haalands 1-0 stoppet også De Vrij kampen veldig enkelt. Den 29 år gamle forsvarsspilleren hadde det vanskelig med Borussia Dortmund-spissen uansett, selv om det også er ned til sistnevntes kvalitet.

Virgil van Dijk – 7: Samarbeidet med De Vrij gikk som nevnt ikke knirkefritt. Ellers gjorde Van Dijk et solid inntrykk ved å uskadeliggjøre Norges farlige øyeblikk og herske i lufta.

Daley Blind – 5,5: Blind var i likhet med sin Ajax-lagkamerat Timber svært høyt på banen mot Norge. Oranges tredje kaptein satte lagkameratene i posisjon flere ganger, men han var også slurvete. Blind fikk gult kort i det attende minutt ved å desarmere en kontring, og tvang ham til å gå glipp av kampen mot Montenegro.

Frenkie de Jong – 6,5: FC Barcelona-midtbanespilleren var, som vi er vant til, mye på ballen. Han regisserte forberedelsene av Orange. De Jong hadde flere hetetokter, men noen ganger spilte han også bred når han ikke trengte det.

Georginio Wijnaldum – 7: Wijnaldum var både offensiv og defensiv, gjorde gode interceptions høyt oppe på midtbanen og tok ofte den riktige avgjørelsen med ballen. Wijnaldum spilte også en viktig rolle på 1-1 med en tett senter. I andre omgang var imidlertid Paris Saint-Germain-spilleren mindre sterk.

Davy Klaassen – 7: Klaassen var ikke den mest prangende spilleren i den oransje troppen, men han spilte likevel en god kamp. Mange pasninger han gjorde og handlinger han tok var vellykkede. Klaassen ble farlig foran mål ved flere anledninger og sto selv for at 1-1 var på rett plass.

Steven Berghuis – 4,5: Selv om Ajax-spissen ga en veldig fin pasning før 1-1, gjorde han det dårlig mot Norge. Nesten alle Berghuis» pasninger mislyktes, mens han også gjorde noen feil i forsvaret. I pasningen var han litt bedre, men likevel var det ikke nok det venstrefoten viste. Van Gaal har allerede erstattet Berghuis ved pause.

Memphis Depay – 5,5: Han startet kampen bra med tunge driblinger og pasninger, men etter det spilte Memphis stadig mer misfornøyd. I første omgang blokkerte han for eksempel en heading fra lagkamerat Gakpo og kastet bort ballen unødvendig flere ganger. Barcelona-angriperen ble farlig flere ganger, men klarte ikke å score.

Cody Gakpo – 6: PSV-angriperen viste bra utseende det meste av kampen. Likevel scorer Gakpo bare nærme nok, og det har i stor grad å gjøre med hans rolle på 1-0. Han gikk veldig sakte bort fra seksten rundt et hjørne, og eliminerte offside fullstendig. Da kunne Haaland scoret.

vikarer
Donyell Malen – 6 år: Oppkjøpet av Dortmund gjorde sitt defensive arbeid veldig bra, i motsetning til Berghuis. Men med ballen klarte ikke Malen å markere seg.

Denzel Dumfries – X: Han kom inn for Timber i overtid og hadde sjansen til å utligne. Han spilte bare for kort for en kvalifisering.

landstrener
Louis van Gaal – 6: Den nye landstreneren lot Naranja gå tilbake til den klassiske 4-3-3. Nederland spilte til tider ikke dårlig, selv om laget hadde dårlig tid med Norges kontringer. Dette skyldtes i hovedsak at backene, trolig etter Van Gaals instruksjoner, lå veldig høyt på banen. Så det er et punkt Amsterdammers bør ta hensyn til. Generelt er uavgjort et rettferdig resultat, men Orange bør ikke være fornøyd med det.

Videospiller

Se de beste fotballvideoene her

Flere videoer

You may also like