Home » På Netflix og Paramount+: 2 filmer og 1 fantastisk serie om varulver

På Netflix og Paramount+: 2 filmer og 1 fantastisk serie om varulver

by Henrik Ibsen

Artikkel oppdatert 03/03/2023 med en restrukturering av denne veiledningen – Varulver er i raseri akkurat nå på strømmetjenester. Av Netflix TIL Paramount+, SVOD-plattformer er ikke uten innhold relatert til lycanthropy. Så hvis du er spesielt glad i filmer og serier med skapninger som forvandler seg på fullmånenetter, vet CNET France-redaksjonen hvordan du kan fylle fredagskvelden.

Abonner på Netflix >

Oppdag uten forsinkelse: viking ulv, Teen Wolf: The Movie OG ulveflokk.

Hvilke filmer og serier vil bli sett i kveld på Netflix og Paramount +?

A Chilling Movie: Viking Wolf (Netflix)

Synopsis

Etter å ha flyttet til en ny by, blir en tenåringsjente vitne til et brutalt drap på en fest og blir offer for merkelige syner og drifter. I løpet av denne tiden innser det lokale politiet at en ulv er opphavsmannen til disse uvanlige angrepene.

CNET Frankrikes mening

Uten å revolusjonere den fantastiske sjangeren, viking ulv Den er inspirert av nordiske legender for å børste støv av myten om varulven og byr på en historie fortalt og iscenesatt med mestring. Det er ikke noe fundamentalt ekstraordinært med denne thrilleren, men det er likevel god underholdning som gjennom det kalde landskapet i Norge fordyper betrakteren i en uhyggelig atmosfære som bare forsterkes av den økende trusselen som henger over den lille byen i hjertet av byen. historie.

Til tross for et ganske enkelt manus som kan virke uinspirert for noen, byr denne norske filmen på en tilfredsstillende historie drevet av en effektiv rollebesetning og ganske overbevisende spesialeffekter. Filmen har også fordelen av å gjøre dens lykantropiske persona til en reell trussel i stedet for å fremstille ham som en glamorøs skapning, noe som gjør filmen mye skumlere enn de som behandler motivet med «tenåringssaus».

  • Se traileren til Viking Wolf:

En film for fans: Teen Wolf: The Movie (Paramount+)

Synopsis

Fullmånen stiger opp over Beacon Hills, og med den har en skremmende ondskap oppstått. Ulvene hyler igjen og ber om retur av Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitsunes og alle de andre formskifterne i natten. Men bare en varulv som Scott McCall kan samle nye allierte og samle pålitelige venner for å kjempe mot det som kan være den mektigste og mest dødelige fienden de noen gang har møtt.

CNET Frankrikes mening

Hvis det ikke er noe reelt behov for å ha sett tenåring ulv serien å følge handlingen til Teen Wolf: The Movie, må det erkjennes at sistnevnte hovedsakelig er rettet mot hardbarkede fans av serien utviklet av Jeff Davis. Sistnevnte kan finne de fleste nøkkelkarakterene til tenåring ulv og oppdag et nytt eventyr av favorittflokken hans. Fullpakket med fan-service, er denne filmen god underholdning som lar deg dykke tilbake inn i showets univers, hovedsakelig stole på det den gjorde best.

Vi beklager bittert fraværet av Dylan O’Brien i rollen som Stiles, men bortsett fra det Teen Wolf: The Movie er en tilfredsstillende fortsettelse av eventyrene til Scott McCall og selskapet. De tjueto timene ved pulten for denne spillefilmen går ganske fort, og vi er glade for å finne karakterene fra serien, selv om noen av dem er svært underbrukt. Vi stopper ikke der det som er best når det gjelder konvertering fra serie til film, men de fleste fans av denne gjengen av nattes skapninger vil glede seg over å tilbringe et øyeblikk i Beacon Hills.

  • Se filmtraileren:

En serie med bitt: Ulveflokk (Paramount +)

Synopsis

Everett og Blake opplever at livene deres forandret seg for alltid etter at en skogbrann i California vekker en skremmende overnaturlig skapning. Skadet finner de seg på uforklarlig vis tiltrukket av hverandre og tvillingene, Harlan og Luna, som ble reddet fra en mystisk skogbrann og adoptert seksten år tidligere av en vakt. Når fullmånen står opp, slår de fire tenåringene seg sammen for å avdekke hemmeligheten som forbinder dem: bittet og blodet til en varulv.

CNET Frankrikes mening

Hva vil du, film- og TV-kjærlighetshistorier om lykantropiske ungdommer. Sannsynligvis på grunn av parallellene til puberteten. Innsiden ulveflokk, så nok en gang står vi overfor en historie om tenåringer som plutselig står overfor en transformasjon som er utenfor dem når de blir bitt av en skremmende varulv. Spesialeffektene som gir liv til sistnevnte fortjener å bli betydelig forbedret, men bortsett fra det byr serien på et konsept som absolutt ikke er særlig nyskapende men behandlet med en viss modernitet uten å glemme å underholde sitt publikum.

Med sine mystiske branner og økende spenning tar serien seg tid til å komme i gang, men har interessante karakterer og et spennende univers. Også fans av buffy vampyrdreperen vil glede seg over å se Sarah Michelle Gellar igjen i en fantastisk serie i denne serien som tilbyr henne en rolle som passer henne som hånd i hanske og som lover å gradvis avsløre hemmelighetene til karakteren hennes.

  • Se traileren til serien:

Les også:

You may also like