Home » Paysafe samarbeider med Huawei for online kontantbetalinger på Huaweis AppGallery

Paysafe samarbeider med Huawei for online kontantbetalinger på Huaweis AppGallery

by Russell Crowe

Kunder kan nå bruke paysafecard for betaling i Huaweis App Gallery i mange europeiske land

Den ledende spesialiserte betalingsplattformen Paysafe (NYSE: PSFE), kunngjør i dag et nytt samarbeid med Huawei, en verdensledende innen informasjons- og kommunikasjonsteknologiinfrastruktur og smarte enheter. Den elektroniske betalingsløsningen for kontanter paysafecard Paysafe er nå tilgjengelig som alternativ betalingsmåte i Huaweis App Gallery i Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Italia, Norge, Polen, Spania, Sverige og Storbritannia. Utrullingen av denne løsningen vil fortsette i de fleste land der paysafecard er tilgjengelig, slik at millioner av kunder kan foreta kontantkjøp online.

Paysafecard er tilgjengelig i 50 land gjennom et distribusjonsnettverk med mer enn 700 000 butikker, og lar forbrukere betale for sine kjøp av varer og tjenester kontant på nettet. Betalingstransaksjoner gjøres enkelt og sikkert, gjennom paysafecard-kontoen. Ingen sensitive økonomiske data, for eksempel bankkonto- eller kredittkortinformasjon, kreves.

I en kommentar til dette samarbeidet sa Udo Müller, administrerende direktør i Paysafes eCash-divisjon: «Å jobbe med en gigant som Huawei lar oss utvide rekkevidden til vår kontantbetalingsløsning til millioner av nye forbrukere. En viktig milepæl i planen vår om å gjøre paysafecard til foretrukket betalingsmåte i digital underholdning. Handle på nettet uten kredittkort eller uten å måtte avsløre sensitiv økonomisk informasjon.»

Jaime Gonzalo, visepresident for Huawei Mobile Services Europe: «Tilfredsheten til våre kunder har alltid vært i sentrum for all vår innsats. Derfor er vi glade for å tilby en sikker betalingsmetode, et resultat av vårt samarbeid med paysafecard, løsningen Paysafe eCash. Dette lar oss utvide betalingsmulighetene til økosystemet vårt og gjøre produktene og tjenestene våre mer tilgjengelige for alle Huawei Services-brukere som foretrekker kontantbetaling i stedet for bankkort og andre faktureringsløsninger. , når de foretar betalinger på nettet.»

Om paysafecard

paysafecard, markedsleder innen eCash betalingsløsninger, ble grunnlagt i 2000 og er basert i Wien. paysafecard er en del av den internasjonale Paysafe-gruppen, som tilbyr et bredt spekter av innovative betalingsløsninger og tjenester. paysafecard tilbyr online og forhåndsbetalte kontantbetalingsløsninger under merkene paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® og Paysafecash. Paysafecard er tilgjengelig på 700 000 salgssteder i 50 land, og muliggjør enkle og sikre online kontanttransaksjoner. Ved å bruke en 16-sifret paysafecard-kode trenger ikke kunder en konto eller kredittkort for å betale over Internett, noe som beskytter deres konfidensielle økonomiske opplysninger. I 2018 utviklet paysafecard Paysafecash, som lar kunder foreta nettkjøp før de trygt betaler for kjøpene sine med kontanter offline på nærmeste betalingssted. Paysafecash er nå tilgjengelig i nesten 30 land. I 2020 nådde paysafecard et transaksjonsvolum på 4 milliarder euro. www.paysafecard.com

Om Paysafe Limited

Paysafe Limited («Paysafe») (NYSE: PSFE) (PSFE.WS) er en ledende spesialisert betalingsplattform. Dets primære mål er å gjøre det mulig for bedrifter og forbrukere å koble seg til og handle sømløst gjennom avanserte funksjoner innen betalingsbehandling, digitale lommebøker og online kontantbetalingsløsninger. Med mer enn 20 års erfaring med nettbetalinger, et årlig transaksjonsvolum på 100 milliarder dollar i 2020 og ca. 3400 ansatte på mer enn 12 steder rundt om i verden, kobler Paysafe sammen bedrifter og forbrukere gjennom 70 betalingstyper i mer enn 40 valutaer. verdensomspennende. Levert gjennom en integrert plattform, fokuserer Paysafe-løsninger på mobilinitierte transaksjoner, sanntidsanalyse og konvergensen mellom fysiske og online betalinger. Mer informasjon er tilgjengelig på nettsiden www.paysafe.com.

Om Huawei

Huawei er en ledende global leverandør av smart informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) enheter og infrastruktur. Ved å tilby integrerte løsninger innen fire hovedområder: telekommunikasjonsnettverk, databehandling, smarte enheter og skytjenester, er vi forpliktet til å tilby digitale løsninger til enhver person, hjem og organisasjon for en smart og fullt tilkoblet verden.

Huawei tilbyr et komplett utvalg av produkter, løsninger og tjenester som er både konkurransedyktige og sikre. Gjennom åpent samarbeid med våre økosystempartnere skaper vi varig verdi for våre kunder, og jobber for å styrke mennesker, berike familielivet og inspirere til innovasjon i organisasjoner av alle former og størrelser.

Hos Huawei er innovasjon drevet av kundenes behov. Vi investerer tungt i grunnforskning, med fokus på teknologiske fremskritt som bringer verden fremover. Vi sysselsetter mer enn 188 000 personer og er til stede i mer enn 170 land og regioner. Huawei ble grunnlagt i 1987, og er et privat selskap heleid av sine ansatte.

Teksten til pressemeldingen som er et resultat av en oversettelse bør ikke anses på noen måte som offisiell. Den eneste autentiske versjonen av pressemeldingen er pressemeldingen på originalspråket. Oversettelsen vil alltid måtte sammenlignes med kildeteksten, noe som vil danne presedens.

You may also like