Home » Pentas Atrium oppnår EU Ecolabel-sertifisering

Pentas Atrium oppnår EU Ecolabel-sertifisering

by Siv Jensen

L’Atrium by Penta er glade for å kunngjøre oppnåelsen av Ecolabel-sertifisering fra EU. Denne milepælen fremhever hotellets pågående forpliktelse til mer bærekraftig gjestfrihet. Ved å favorisere fornybare energikilder, spare energi og vann og minimere avfall, setter Atrium by Penta en ny standard innen grønne overnattingssteder. Etablissementet svarer dermed på de stadig utviklende forventningene til dagens reisende, spesielt opptatt av miljøet.

THs mening.

Med kun +/- 250 sertifiserte hoteller og campingplasser i Frankrike, hvorav mindre enn et dusin i Ile-de-France, virker det viktig å promotere etablissementene som har gjort innsatsen.

Faktisk mottar vi «hver dag eller nesten hver dag» hotell X fikk merke Y », dette Y-merket er et veldig utbredt merke eller et obskurt privat merke. Ingen av disse CP-ene er inkludert generelt.

Bærekraftig utvikling i Penta Atrium

Å oppnå EU Ecolabel-sertifisering er en viktig milepæl for hotellet, som gjenspeiler dets fortsatte forpliktelse til bærekraftig praksis og miljøansvar. For å oppnå dette måtte hotellet iverksette en rekke miljøvennlige tiltak, blant annet signering av en fornybar energikontrakt med en strømleverandør, implementering av omfattende protokoller for avfallssortering og optimalisering av energiforbruket, blant annet.

Vi er stolte over å motta Ecolabel-sertifisering, som gjenspeiler vårt dype engasjement for miljømessig bærekraft. Denne prestasjonen er et bevis på det harde arbeidet og dedikasjonen til hele teamet vårt. Hos Atrium by Penta tror vi på en harmonisk balanse, som kombinerer eksepsjonelle opplevelser for våre gjester og bevarer skjønnheten til planeten vår.sier Hannah Kate Whiteley, daglig leder for Pentas Atrium Hotel & Conference Center på Paris CDG Airport.

Miljøvern er en integrert del av Pentas verdier. Av denne grunn inntar respekt for miljøet og etablering av gode arbeidsforhold en avgjørende plass på merkevarens parisiske hotell. Atrium by Penta er stolte av å kunne tilby sine gjester et hotell hvor “ komfort » OG « respekt for naturen » de kommer vakkert sammen.

Atrium by Penta skiller seg ut for sine kreative og innovative bærekraftige praksiser. Hotellet vil installere flere ultraraske ladestasjoner for elbiler på sin private parkeringsplass innen vinteren 2023, for å fremme grønne transportmuligheter for gjestene. I tillegg viser bruken av Cleanea, et økologisk alternativ til konvensjonelle desinfeksjons- og rengjøringsprodukter, hotellets forpliktelse til å redusere dets miljøfotavtrykk.

I tillegg deltar Atrium aktivt i foreningens økologiske prosjekt.» det var en måte » som fokuserer på revegetering av bredden av motorveien mellom Paris og Roissy, og illustrerer dermed forpliktelsen til å bevare miljøet.

EU Ecolabel-sertifisering

Miljømerket ble introdusert i 1992 ved en EU-forordning (EEC-forordning 880/92), og har blitt et viktig symbol på respekt for miljøet i alle medlemsland i EU, samt i Norge, Liechtenstein og Island. Miljømerkesertifisering tildeles basert på strenge kriterier, inkludert 22 obligatoriske tiltak og 45 valgfrie tiltak. Disse dekker ulike aspekter som dekker miljø-, energi-, vann- og avfallshåndtering. L’Atrium by Penta er stolt over å være en del av denne miljøbevisste bevegelsen.

Om Atrium Hotel & Conference Center, Paris CDG Airport by Penta
Atrium by Penta er et eksklusivt hotell, strategisk plassert på Charles de Gaulle flyplass i Paris. Det tilbyr luksuriøse rom, toppmoderne konferanserom og eksepsjonelle restauranter. Hotellet er forpliktet til bærekraftig utvikling og har mottatt den prestisjetunge Ecolabel-sertifiseringen for sin miljøvennlige praksis og initiativ. Gjestene kan forvente en harmonisk kombinasjon av komfort, bekvemmelighet og miljøansvar under oppholdet.

Om Penta Hotels

Penta® er synonymt med en ny generasjon av livsstilshoteller med en særegen nabolagsatmosfære, som tilbyr komfort og stil til moderne mennesker og forretningsreisende, i en avslappet atmosfære. Med sin unike design og spesielle tilnærming er livsstilsmerket synonymt med ekte innovasjon i det øvre-midtsegmentet i denne bransjen. Med mer enn 20 hoteller over hele Europa, er kjennetegnet for alle deres hoteller Pentalounge, en kombinasjon av lounge, bar, kafé og resepsjon, med en avslappet atmosfære.

You may also like