Home » Plus kunngjør endringer i prislister og tjenester. Hva er nytt?

Plus kunngjør endringer i prislister og tjenester. Hva er nytt?

by Russell Crowe

Polkomtel har annonsert en rekke endringer i prislistene og tilgjengeligheten av tjenester i Plus, i abonnement, by på for kort og Pluss BLANDING. De vil også dekke Plusha. Vil tre i kraft fra 1. januar 2022 r.

Nye roamingpriser

Nyhetene som Polkomtel annonserer er blant annet en effekt 1 GB Grossistprisendring for roaming i EU, Norge, Island og Liechtenstein. Derfor, på disse områdene:

  • vil bli senket beløpet for tilleggsgebyrer resulterer fra retningslinjer for rettferdig bruk for meldingen din MMS gjøre PLN 0,14 for 10 MMS-meldinger sendt,
  • Beløpet for lignende tilleggsgebyrer for dataoverføring vil bli redusert. opptil PLN 14,36 per GB,
  • høyden senkes Tilleggskostnader belastes etter å ha overskredet de spesifiserte for en gitt sats datagrenser mens du roamer også opp til PLN 14,36 per GB,
  • vil økes grenser for roamingdataavhengig av den valgte planen.

Finn detaljene i prislister individuelle tjenester.

Se: Black Weeks in Plus: 400 PLN i kontanter for deg

Større tilgjengelighet av tjenester

Dette er imidlertid ikke slutten på endringene. Abonnementet vil redusere prisene på tjenestene, takket være at du vil kunne vite gjeldende beløp på fakturaen og bruken av pakker:

  • Nasjonal SMS av tallet 2580 – det vil være gratis (før 0,29 PLN),
  • Nasjonal telefon 2580 – Denne tjenesten vil også være gratis (til nå PLN 0,29).

Service Nasjonal telefon 2580 Det er også inkludert i prislistene for følgende planer: Plus StStationny 2, Plus StStationny for Business 2, Plus StStationny og Plus StStationny for Firms.

Tjenesten vil også legges til operatørens tilbud. Anrop til den internasjonale nummerkatalogen (118 912) som drives av Orange Polska, som dekker alle nasjonale ringeprislister. Prisen på en slik kombinasjon er PLN 2,40 per minutt.

Fra og med det nye året vil operatøren også introdusere tjenesten i påfølgende tilbud. Anrop til nasjonal informasjon om telefonnumre (Office of Orange Polska nummer – 118 913), og endringen refererer til prislistene til følgende priser: JA + Mix for Plus Mix-abonnenter, MIX X, Prepaid iPlus, JA + KORT INTERNETT. Prisen på forbindelsen er PLN 2,40 per minutt.

Som Polkomtel understreker, i tilfelle av manglende aksept av disse endringene, har brukere rett til retten til å si opp kontrakten for levering av tjenester telekommunikasjon. Erklæringen om heving av kontrakten må leveres innen 1. januar 2021.

Dokumenter som tar hensyn til endringene som er gjort:

You may also like