Home » politiet oppdager et nettverk av svært unge leiemordere

politiet oppdager et nettverk av svært unge leiemordere

by Ashley Olsen

VS»undersøker drapet på Mamadou T., som skjedde 18. juli 2022 i en shishabar 11. julimin distrikt fra hovedstaden, at den kriminelle brigaden i Paris trakk ledningen fra en avtale som kan være mye mer kompleks. I følge opplysninger fra parisiskDen kriminelle brigaden og sentralkontoret for bekjempelse av organisert kriminalitet (Oclco) arresterte ni menn mandag 13. mars, mistenkt for å være medlemmer av et nettverk av leiemordere som opererer i hele Frankrike.

Den 18. juli åpnet to personer ild mot gjester i en bar i Paris, og drepte én mann og såret fire andre. En av angriperne, nøytralisert av barens kunder, ble raskt arrestert av politiet., siktet og fengslet. 16 år gammel var han kjent for rettferdighet. Offeret, Mamadou T., 38, var også et offer. Politiet kom først til et oppgjør.

svært unge mistenkte

Men etterforskningen viste til slutt at dette drapet ville blitt sponset: hvis vi fortsatt ikke vet av hvem, ville en kriminell struktur blitt ansatt for å drepe Mamadou T. Det er innenfor rammen av en omfattende etterforskning av denne strukturen, ledet av den nasjonale domstolen med ansvar for kampen mot organisert kriminalitet (Junalco), at ni arrestasjoner skjedde mandag morgen, i Paris-regionen, men også i Marseille og Bretagne.

De mistenkte, svært unge, ble arrestert. Ifølge elementer i etterforskningen ble andre drapsprosjekter under forberedelse over hele territoriet.

LES OGSÅDenne organiserte kriminaliteten som (også) truer republikken…

WMD

You may also like