Home » Roma: Mourinho snur seg mot spillerne sine etter forliset i Norge! – Fotball

Roma: Mourinho snur seg mot spillerne sine etter forliset i Norge! – Fotball

by Russell Crowe

AS Roma bukket tungt på banen til nordmennene Bodo/Glimt (1-6) på Europa League-stevnet torsdag. En første sorg for giallorosso-treneren, Jos Mourinho, som ikke har brutt ord til dagens mestere.

Mourinho hadde en vanskelig torsdag

Jos Mourinho har rett til å være sint. Videre til nordmennene i Bodø/Glimt, torsdag i Europa Conference League, så AS Roma-treneren laget sitt falle hardt mot dagens ledere i Norgesmesterskapet (1-6), etter to seire mot CSKA Sofia ( 5- 1) og Zorya Louhansk (3-0).

Fakturering fungerte ikke

For denne kampen hadde den romerske treneren bestemt seg for å forlate mange startende hjemme eller på benken (Mancini, Cristante, Mkhitaryan, Pellegrini, Veretout, Zaniolo, Abraham). Et veddemål mislyktes da erstatterne ikke reagerte tilstede. Det er mitt ansvar. Jeg gjorde det med gode intensjoner, for å gi muligheter til de som jobber hardt og også for å hvile noen spillere. erklærte portugiseren etter mikrofonmøtet i Sky Italia.

Giallorossi var bare ett mål fra pause (1-2) før de sank i andre akt, og slapp inn fire mål, tre av dem på bare ni minutter. Vi tapte mot et lag der starterne var mer kvalitet og bedre enn våre erstattere, så enkelt er det. Hvis jeg kunne brukt de samme spillerne i hvert spill, ville jeg gjort det sa Mourinho, som aldri hadde sluppet inn minst seks mål i en kamp før det som var hans 1008. benkemøte siden begynnelsen av karrieren.

Mourinho og grensene til noen

Beskjeden som sendes til dagens overskrifter er klar: mange av dem har tapt poeng i møte med en fremtidig plassering i startende XI. Det er kvalitetsforskjell mellom en gruppe på 13-14 spillere og de andre. Jeg bestemte meg for å gjøre disse endringene vel vitende om begrensningene til noen. Jeg visste … men jeg håpet på et bedre svar. , anerkjente den portugisiske treneren.

Etter et skuffende regnskapsår 2020-2021 og en sjuende plass i Serie A, har Roma fått litt farge denne sesongen under Mourinho, som ankom den italienske hovedstaden i sommer. Giallorossi okkuperer 4. plass på stillingen, med 5 seire og 3 tap, etter åtte dager med mesterskapet. Men den tidligere Tottenham-manageren er nå på grensen for troppen sin for resten av sesongen.

Hva synes du om Mourinhos reaksjon? Reager og diskuter gjerne på området. Legg til en kommentar

You may also like