Home » sannheten om inngangen til sensasjonen til Gift Orban

sannheten om inngangen til sensasjonen til Gift Orban

by Edvard Munch

Nesten fire måneder etter ankomsten fra Stabæk (Norge) er 20 år gamle Gift Orban enige. Forfatter av 19 mål i like mange kamper med La Gantoise (Belgia), tiltrekker nigerianeren oppmerksomheten til de store europeiske lagene.

Manchester United, Tottenham, Inter Milan, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt, RB Leipzig, Benfica, Monaco, RC Lens: listen over friere til spilleren som er trent hos Bison FC er like lang som armen din. Og sistnevnte er forlenget siden iht Det siste nyttLille ville være i rekken av seriescoreren, oppkalt etter ibenholt sko 2023. Nettopp, klubben fra Nord-Frankrike ville ha gjort spilleren født i 2002 til sin prioritet for å kompensere for den sannsynlige avgangen til kanadiske Jonathan David.

Alt annet enn Arsenal

Frankrike er imidlertid ikke 1,78m høyrehenderens favorittmål, i motsetning til England. «Premier League er min ultimate drøm»innrømmet hovedinteressert i et intervju med Sporza. «Manchester United, Liverpool eller Manchester City»han siterte Orban spesielt.

En suveren Premier League underdog denne sesongen, med en andreplass bak borger ogre, Arsenal er på den annen side en av få klubber i «Big Five» å ikke ha spillerpreferanse, skylden med en ren ligarekord i … 19 år. – Jeg liker virkelig ikke ArsenalOrban sa at det er berettiget. Det er som om de ikke vil vinne titler. De spiller og selger spillere, det er alt.». «Jeg vil reise et sted hvor de vinner priser»la til.

Gitt omfanget disse uttalelsene tok, ga imidlertid journalisten Fabrizio Romano en viktig avklaring ved å forklare at hans kollega som intervjuet Orban forklarer at spissen «Han snakket ikke om dagens Arsenal, men på spøk om barndommen» og hva har «den største respekten for Arsenal«Jeg er ikke sikker på at det er nok til å trøste Gunners!

You may also like