Home » Skater Roest får bekreftet at han må bli mye bedre

Skater Roest får bekreftet at han må bli mye bedre

by Russell CroweSkater Roest får bekreftet at han må bli mye bedre


© ANP
Skater Roest får bekreftet at det må bli mye bedre

STAVANGER (AP) – Patrick Roest var svært skuffet etter en moderat 10 km på verdenscuprennene i Stavanger, Norge. Den 25 år gamle skøyteløperen fra Jumbo-Visma ble nummer ni på 13.15.08 og var dermed mer enn 36 sekunder tregere enn den svenske verdensmesteren Nils van der Poel, som kjørte inn til makstiden 12.38.92 med litt is. . Jeg føler meg bra på trening, men det gikk ikke i dag, sier Roest til NOS. «Jeg er veldig skuffet.»

Den tredobbelte verdensmesteren fra Lekkerkerk innrømmet at han hadde sett på Van der Poels avgang med beundring, men var hovedsakelig opptatt av seg selv etterpå. Surheten ble målt og den var veldig høy. «Jeg må se på meg selv akkurat nå. Noe må gjøres. Måten ting går på er ikke bra nok, langt ifra.»

Ved OL-kvalifiseringsturneringen i slutten av desember kan det maks gis to startplasser på 10 kilometeren, men Roest vet at han først må forbedre seg betraktelig. «Vi må gjøre alt vi kan for å forbedre oss mot OKT. Jeg har vist mer enn én gang at jeg fortsatt kan endre det, men det må vi jobbe med nå.»

You may also like