Home » Skiskyting. Anaïs Chevalier-Bouchet avslutter karrieren

Skiskyting. Anaïs Chevalier-Bouchet avslutter karrieren

by Russell Crowe

Dette er en fransk skiskytterfigur som tar farvel denne helgen, etter finalen i sesongen 2022/23 i Oslo (Norge). Anaïs Chevalier-Bouchet, tre medaljer ved de olympiske leker og sju ved verdensmesterskapet, har bestemt seg for å avslutte karrieren.

Av Skriving
11:21 | oppdatert kl 12:00

Bare 30 år gammel er hun allerede en av de tidligere medlemmene av det franske skiskytterlaget. Nesten 10 år etter sin debut på høyeste verdensnivå vil skiskytteren Anaïs Chevalier-Bouchet avslutte karrieren, som hun annonserte på Facebook.

– Det blir mine siste runder i Oslo. På tide å henge opp rifla og skiene! Jeg er glad for at jeg har gitt meg selv midlene til å lykkes og har vært tro mot verdiene mine gjennom hele karrieren. Stolt over å ha holdt ut i vanskelige tider, stolt over å ha våget, å ha tatt avgjørelser, å ha tatt dem», forklarte hun i en publikasjon.

Mor siden oktober 2019 hadde Iséroise allerede nølt med å trekke seg forrige sesong, etter de olympiske leker, som Ski Chrono minner oss om.

En av de beste rekordene i disiplinen i Frankrike.

Derfor stiller han til helgen i Oslo i sine siste løp i verdenscuppen, som har 229 starter. Muligheten til å legge til en ny linje på listen hans, den som vant en individuell begivenhet i karrieren (jakten på Nove Mesto, i Tsjekkia, i desember 2016)

Med sju andreplasser og 14 tredjeplasser hadde han jevnlig muligheter for pallplasseringer. Til dette legges de 30 medaljene som ble vunnet på stafettene (stafett, blandet stafett og blandet enkeltstafett), inkludert 11 gull.

Anaïs Chevalier-Bouchet kan også være fornøyd med at hun presterte bra under de store begivenhetene. Med tre medaljer hentet fra de olympiske leker (én bronse i Pyeongchang-2018-stafetten, to sølv -i individuell og blandet stafett- fra Beijing-2022) og syv amuletter vunnet under verdenscupene mellom 2016 og 2023, c Se It is derfor en god oversikt over den franske skiskytingen som er i ferd med å forlate kretsen.

En annonse som følger de tilsvarende fra den norske Mars Olsbu Roeiseland og fra tysk Denise Herrmann-Wick Tirsdag morgen.

You may also like