Home » Skuffelse for Jasper Cillessen: keeperen forlater Valencia på grunn av skade | Fotball

by Edvard Munch

Cillessen var i utmerket form og er Valencias førstevalg denne sesongen. Han kom også tilbake til den nederlandske troppen under landstrener Louis van Gaal og var i startoppstillingen til siste landskamp mot Norge i november. Den tidligere Ajax-keeperen erstattet den skadde Justin Bijlow.

Uten Cillessen spilte Valencia 1-1, og det var et tilbakeslag for Sevilla. Nummer 2 i den spanske ligaen klarte ikke å tette gapet med lederen Real Madrid. Forskjellen er 4 poeng. Sevilla gikk raskt foran takket være et selvmål fra Mouctar Diakhaby. På kanten av pausen kom husets Valencia inn gjennom formidling av Gonçalo Guedes.

Real Sociedad på bekostning av Atlético de Madrid til kvartfinalen

Atlético de Madrids cupeventyr i Spania er over. Trener Diego Simeones lag falt denne onsdagen i 16-delsfinalen mot Real Sociedad, ansvarlig for PSVs eliminering fra Europa League forrige måned.

Belgiske Adnan Januzaj åpnet scoringen for Sociedad etter over en halvtime. Alexander Sørloth, tidligere FC Groningen-spiller, doblet ledelsen kort tid etter pause. Atlético kunne ikke argumentere med det lenger.

Real Madrid og FC Barcelona spiller denne torsdagen 16-delsfinalen i den spanske cupen.

Tyskland: Hannover eliminerer Borussia Mönchengladbach i cupturneringen

Borussia Mönchengladbach ble overrasket i 16-delsfinalen i den tyske cupturneringen av Hannover 96. Den nåværende nummer 12 i Bundesliga tapte 3-0 mot nummer 12 i den andre Bundesliga.

Maximilian Beier scoret to mål for Hannover. Sebastian Kerk brukte en straffe mellom disse to målene. Mark Diemers, som er signert av Hannover fra Feyenoord, ble værende på innbytterbenken.

RB Leipzig nådde kvartfinalen. Trener Domenico Tedescos lag slo Hansa Rostock 2-0. Solomon Owusu Bonnah, en 18 år gammel spiller fra Ajax ungdomsakademi, kom inn i Leipzig kort før sin tid.

Den oransje keeperen Mark Fleks hadde også suksess med SC Freiburg. Limburger vant med laget sitt 4-1 i Hoffenheim. Fleks spilte hele kampen.

Hertha BSC, med innbytter Jurgen Ekkelenkamp, ​​strandet i 16-delsfinalen. Hjemmekampen mot Union Berlin endte 2-3.

Bayern München og Borussia Dortmund ble tidligere eliminert fra den tyske cupen.

Frankrike: Botman og Lille utvider sitt ubeseirede løp til ni kamper

Lille rykker sakte opp i den franske fotballigaen. De regjerende mesterne beseiret FC Lorient 3-1 onsdag og er ubeseiret i ni kamper på rad.

Den nederlandske forsvarsspilleren Sven Botman spilte hele kampen på Lille, som ledet med tre mål etter en halvtime. Isaac Lihadji, Moritz Jenz og Reinildo Mandava scoret. Først på pause i andre omgang gjorde Lorient comeback gjennom Sambou Soumano.

Lille har kommet seg til åttendeplass gjennom den lange ubeseirede rekken. Forskjellen med nummer 2 OGC Nice er 7 poeng.