Home » solidaritetshandlingen i nettverkene mot oppgivelse

solidaritetshandlingen i nettverkene mot oppgivelse

by Liv Ullmann

Hvis mer enn én av to franskmenn har et kjæledyr, er landet vårt fortsatt den første i europa forlate dem … Skremmende? Vi forteller deg det ikke! 2022 vil ha vært mer enn noen gang et mørkt år for hunder, katter og NACS feigt oversett av sine eiere. For å hjelpe forlatte hunder surEuropeisk leder innen kjæledyrforsikringarrangerer en ny solidaritetsmarsj i sosiale nettverk. For hver bilde eller video av din elskede valp, 5 euro vil bli donert av deltaker i Perigueux Spa.

«La Agria Dog Walk»: mobilisering mot forlatelse

60 000 dyr forlatt i løpet av sommeren og 40 000 de andre månedene i året. 2022 vil ikke ha sviktet regelen om den triste europeiske rekorden som Frankrike har hatt i mange år. Reise på ferie, inflasjon, impulskjøp av «fasjonable hunder»… Årsakene til forlatelse er flere og de tilhørende sanksjonene (inntil 3 års fengsel og en bot på 45 000 euro) De ser ikke ut til å endre tallene.

Organisert samtidig i syv land dekket av Agria (Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Danmark, Finland, Norge, Sverige), » Agria hundetur (etterfulgt i november av «La Balade des Chats») er en solidaritetsarrangement på sosiale nettverk For hver deltakelse gis en donasjon på 5 euro vil bli aktivert av forsikring sur Til fordel for Perigueux Spa.

Agria hundetur

Påmelding og gratis deltakelse

Hvis, som oss, denne saken berører deg, vet du at deltakelsen tar bare noen få sekunder! Bare deg Registrer deg gratis ved arrangementet gjennom denne lenken og ta en bilde eller kort video av turen med ledsageren din i helgen av 20. og 21. mai. For å legge ut bildet ditt, gå over til Instagram eller Facebook. Fremfor alt, ikke glem å legge til publikasjonen din #walkingdogsagria. For hver deltakende hund vil Agria donere 5 euro til Périgueux SPA for å hjelpe forlatte hunder.

Agria, pioner og spesialist på kjæledyrforsikring

Født i Sverige og tilstede i syv europeiske land, Agria kjæledyrforsikring bidrar gjennom sitt Forskningsfond til vitenskapelig forskning på dyrehelse og forbedring av dyrelivet. partner til Central Canine Society og Bok om katteopprinnelseAgria lar hver eier forsikre sin hund eller katt ingen alders- eller rasebegrensninger, med de samme garantiene gjennom hele livet. Målet? Den tilbyr skreddersydd forsikring for å beskytte og ta vare på din følgesvenn under de beste forholdene.

Les også på Bordeaux Secret: Uvanlig: her er årets morsomste dyrebilder!

You may also like