Home » Springwater Special Situations Corp. kunngjør styreendringer

Springwater Special Situations Corp. kunngjør styreendringer

by Ashley Olsen

Springwater Special Situations Corp. kunngjorde at med virkning fra 15. mai 2023 har både Alexander Hamilton og Hans Brandl trukket seg fra selskapets styre. Disse oppsigelsene er ikke et resultat av uenighet med selskapet om saker knyttet til selskapets drift, retningslinjer eller praksis.

I tillegg, med virkning fra 15. mai 2023, utnevnte selskapets styre Candice Beaumont, Nicholas Parker, Raghunath Kilambi og Greg A. Nuttall til styret. Candice Beaumont har fungert som rådgiver for selskapet siden det fullførte sitt børsnoterte tilbud. Siden 2016 har Beaumont vært president for Salsano-gruppen.

Siden 2003 har Beaumont vært Chief Investment Officer for L Investments. Beaumont er medlem av styret i Clean Earth Acquisitions Corp. Siden mars 2021 har Beaumont vært rådgiver for Athena Technology Acquisition Corp.

Han taler på en rekke familiekontor- og investeringskonferanser rundt om i verden, inkludert Global Investor’s Forum ved Stanford University Graduate School of Business, er medlem av NYU Stern Family Office Board og er medlem av styringskomiteen, og er medlem av det rådgivende rådet. Styret i Familiekontorforeningen. Fra 2012 til 2014 var Beaumont medlem av styret for I2BF Venture Fund II. Beaumont er fortsatt engasjert i fellesskap og filantropiske formål og er medlem av International Council of Global Dignity Advisors, en veldedig organisasjon grunnlagt av kronprins Haakon av Norge for å fremme respekt og verdighet i verden, uavhengig av grenser. , kjønn, religion og løp.

Ms. Beaumont var en del av Milken Young Leaders Circle og er medlem av Milken Institute, samt et aktivt medlem av Young Presidents» Organization. Hun begynte sin karriere innen corporate finance hos Merrill Lynch i 1996 og jobbet som investeringsbankmann hos Lazard Frères fra 1997 til 1999, og utførte i rett tid mer enn 20 milliarder dollar i M&A-rådgivningsoppdrag. Beaumont jobbet også i private equity i Argonaut Capital fra 1999 til 2001.

Ms. Beaumont har en bachelorgrad i forretningsadministrasjon fra University of Miami, og uteksaminert på toppen av klassen sin med en konsentrasjon innen internasjonal finans og markedsføring. Ms. Beaumont var kaptein for universitetetennislaget ved University of Miami, hvor hun ble kåret til Academic All American, og er også en verdensrangert tidligere profesjonell tennisspiller. Han fullførte Global Leadership and Public Policy for the 21st Century-kurset ved Harvard Kennedy School i 2015.

Beaumont ble anerkjent av Trusted Insight som en av de 30 beste investeringsdirektørene for Family Office i 2017 og som en ung global leder av World Economic Forum i 2014. Beaumont har et omfattende nettverk av relasjoner, inkludert investorer fra offentlige og privat kapital. , ledende venturekapitalfirmaer med overbevisende avtaler før børsnotering og har erfaring med å sikre avtaler, evaluere offentlige og private selskaper og utføre detaljert due diligence og risikostyring. Raghu Kilambi har vært rådgiver for selskapet siden børsnoteringen.

Mr. Kilambi er en erfaren teknologiinvestor og gründer. Han har mer enn 25 års erfaring innen offentlige og private investeringer, forretningsutvikling og verdiskaping for aksjonærer. Han har vært administrerende direktør i PowerTap Hydrogen Capital Corp. siden mai 2020 og er medgründer og rådgivende styremedlem i Goal Acquisitions Corp.

Han har bidratt til å skaffe mer enn 1,5 milliarder dollar i gjeld og egenkapital for offentlige og private selskaper i USA og Canada, og har vært involvert i en rekke bedriftsoppkjøp og utsalg. Hans erfaring inkluderer operasjonell ledelse, finansiell rapportering, selskapsstyring, selskapsfinansiering, offentlige tilbud i USA, oppkjøp og strategiske investeringer, internasjonal forretningsutvikling, kommersiell bankvirksomhet og restrukturering av selskaper i sektorer som teknologi og cleantech. Mr. Kilambi fungerte som visepresident og finansdirektør i ConversionPoint Technologies fra desember 2017 til januar 2020.

ConversionPoint ble solgt i to transaksjoner til en gruppe støttet av et private equity-fond og en strategisk kjøper. Mr. Kilambi var også direktør i Kirarv Capital. Tidligere, fra 1998 til 2001, var Kilambi medgründer, finansdirektør og Chief Strategy Officer i FutureLink Corp.

Greg Nuttall er administrerende direktør for Woodland Biofuels og en av de grunnleggende administrerende direktørene for den globale avfall-til-drivstoffindustrien. Før han ble Woodlands administrerende direktør, var Mr. Nuttall partner i Rubicon Investment Group. Tidligere var Mr. Nuttall medgründer og administrerende direktør i et konsulentfirma for endringsledelse som hjelper store og mellomstore bedrifter i Canada og USA.

Tidlig i sin karriere var Mr. Nuttall advokat som spesialiserte seg på fusjoner og oppkjøp og bedriftsfinansiering. Som advokat praktiserte han hos Clifford Chance, et ledende advokatfirma, hvor han hadde base i London, og hos Torys. Mr. Nuttall var også en vellykket teknologiinvestor som partner i New Economy Capital.

Mr. Nuttall har en LLM i internasjonal rett fra Cambridge University og er Pegasus-stipendiat. Nicholas Parker er president for det private selskapet Parker Venture Management Inc. med base i Toronto, for intermédiaire av laquelle il contrôle les investissements dans des entreprises et des platformes de technologies propres et intelligentes à l’échelle mondiale et fournit des conseils en la subject ; spesielt var han president i UGE International LTD. Siden mai 2021 har Mr. Parker også fungert som administrerende direktør for Clean Earth Acquisitions Corp, et lukket selskap som ønsker å fullføre en førstegangsbedriftssammenslutning. Fra januar 2014 til september 2019 fungerte Mr. Parker som administrerende partner for Global Acceleration Partners Inc, en Asia-fokusert teknologisamarbeidsplattform innen energi-, miljø- og vannsektoren. administrerende direktør i Cleantech Group LLC.

I løpet av hans periode i Cleantech Group samlet kundestartups inn mer enn 6 milliarder dollar fra investorer. Fra 1999 til 2004 var Mr. Parker medgründer og rektor i Emerald Technology Ventures, en ledende transatlantisk forretningsleder med fokus på energi- og ressursproduktivitet. I løpet av denne perioden ledet Mr. Parker en investering i Evergreen Solar, som i 2000 ble den andre børsnoterte solenergi-børsnoteringen.

Fra 1996 til 1999 fungerte Mr. Parker som Senior Vice President i Environmental Capital Corporation. Mr. Parker begynte sin karriere i 1988 som medgründer og styreleder i Delphi Group, hvor han utviklet og solgte London Corporate Finance-divisjonen. Mr. Parker har en BA med utmerkelser i teknologistudier fra Carleton University og en MSc i International Business Administration fra CASS Business School i London.

You may also like