Home » sykle 5800 km mot leukemi mellom Norge og Spania

sykle 5800 km mot leukemi mellom Norge og Spania

by Edvard Munch

Bertrand Pollet mistet sin kone i leukemi. Motivert for å samle inn midler til forskning mot denne sykdommen forbereder han seg på å sykle 5800 km mellom Norge og Frankrike.

Véronique Pollet døde av myeloblastisk leukemi 6. januar 2023, 42 år gammel. Hun hadde kjempet mot denne sykdommen i fem år. Vennene hans opprettet deretter foreningen EuroVero og oppmuntrer ektemannen Bertrands vanvittige utfordring: å sykle 5800 kilometer på tvers av Europa i sommer.

Hovedmålene er å gjøre så mange mennesker oppmerksomme på levende donasjoner, som blod og benmarg, samle inn midler til leukemiforskning, og oppmuntre allmennheten til å bevare helsen med regelmessig mosjon. Her venter en sportslig bragd for denne sykkelentusiasten.

Véroniques ektemann ønsker å gjøre de 5800 kilometerne med EuroVelo 3, også kalt «Pilgrimssykkelruten». Det starter i Trondheim i Norge for å gå til Santiago de Compostela i Spania, gjennom Hamburg i Tyskland og Paris i Frankrike. Reisen din tar deg gjennom Essonne-avdelingen og sykler langs Seinen, nær Corbeil-Essonnes, Viry-Chatillon eller til og med Draveil.

En innsamling for å gjennomføre prosjektet ditt.

En kattunge er online på nettstedet. tribee.com å samle inn nødvendige midler til denne idretts- og solidaritetsdagen. Til dags dato er mer enn 6.300 euro av de 10.000 euro som er planlagt i slutten av februar samlet inn.


Prosjektet som er planlagt i sommer har støtte fra Biomedicine Agency, Laurette Fugain-foreningen og advokatfirmaet Walter Billet.

• Plass : eurovero.org
Facebook og Instagram: @EuroVero

You may also like