Home » Techstep signerer nye avtaler verdt 2,1 millioner kroner i faste inntekter per år

Techstep signerer nye avtaler verdt 2,1 millioner kroner i faste inntekter per år

by Ashley Olsen

Techstep har signert to nye avtaler for å gi SmartControl til totalt 4400 ansatte i Norge. SmartControl er en gjentakende administrert tjeneste, der Techstep-eksperter tilbyr implementering av beste praksis, støtte og proaktive tjenester. Techstep administrerer og sikrer kundens hele bedriftens mobile økosystem, ved å kombinere Android-kunnskap fra Apple og Google og klassens beste programvare. Dette sikrer at kundenes enheter og apper alltid er kompatible, sikre og oppdaterte. Den første avtalen er signert med et stort selskap i energisektoren for levering av SmartControl til 2600 enheter i Norge. Kunden var på utkikk etter en langsiktig partner for å optimalisere deres mobile økosystem med en mer proaktiv tilnærming innen ulike områder av administrerte mobilitetstjenester.

Techstep ble valgt for sin dokumenterte erfaring og ekspertise innen smartere mobilteknologier, samt sterke kundereferanser, inkludert i energisektoren. 12-månederskontrakten har en samlet verdi på over 1,2 millioner kroner i periodiske inntekter per år. Løsningen vil bli implementert så snart som mulig. I tillegg har Techstep signert en ny avtale med Widerøe Ground Handling AS om å levere SmartControl til 1800 ansatte i Norge. Widerøe Ground Handling håndterer nesten 167.000 flyoverhalinger per år, opererer på 42 steder i Norge og har mer enn 1.800 tilknyttede ansatte. Det er en fullserviceleverandør av bakketjenester for flyselskaper som Widerøe Flyveselskap, SAS, KLM, Air France, Norwegian, Lufthansa og mange flere.

Med SmartContol vil Widerøe Ground Handling outsource sin mobile device management-plattform (MDM) og dra nytte av enklere drift, vedlikehold og sikkerhet for sine ansattes arbeidsenheter. Techstep ble valgt for sin dype erfaring innen administrasjon av mobile enheter og det mobile økosystemet. Kontrakten, på minimum 12 måneder, har en samlet verdi på 900.000 kroner i faste inntekter per år.

Løsningen vil bli implementert så snart som mulig.

You may also like