Home » Ukens spilleliste med 100 % metall #70

Ukens spilleliste med 100 % metall #70

by Liv Ullmann

Hver uke gir Rolling Stone deg de siste metalutgivelsene!

Gå videre med vår Spesial Hellfest Spesialutgave

Metal Playlist er også tilgjengelig på overføring !

Therion – Tamags hersker

Pionerene innen symfonisk metal presenterer «Ruler Of Tamag», en ny tittel med episk pust og hvis karakteristiske formel de holder hemmeligheten. Kommer fra Leviathan IIIavslutningen av hans trilogi av album, hvis utgivelse kunngjøres 15. desember.

Slipknot – Hive Mind

Slutten, så langt ble utgitt for over et år siden, men den amerikanske neometall-giganten Slipknot fortsetter å promotere deres siste album med en ny musikkvideo, som setter visuelle bilder for den brutale og ansiktsutsette «Hive Mind».

Gi meg horisonten – DArkSide

Det britiske moderne metalbandet avslører et nytt utdrag fra deres kommende album, POST HUMAN: Nex GEn, planlagt til 12. januar 2024. Det er «DArkSide», et stykke som kombinerer energi og følelser, som skal oppdages nå.

Angra – verdens guder

3. november nærmer seg. Før utgivelsen av albumet. Smerte sykluser, presenterer det brasilianske progressive metal-bandet Angra en ny singel, med tittelen «Gods Of The World». Med raske og fengende riff fra Rafael Bittencourt vil Fabio Lione ha det gøy i sin vokale prestasjon.

Ice Nine Kills – Kjøtt og hilsen

Metalbandet fortsetter å fordype seg dypere i sine skrekkfilmatiske påvirkninger med deres nye musikkvideo til «Meat & Greet», åpenlyst inspirert av filmen The Silence of the Lambs. Finn den på deluxe-versjonen av deres siste album, med tittelen Velkommen til Horrorwood: Under Firehvis lansering er annonsert denne fredag ​​20. oktober.

Sadus – Singed and Burned

Det nyreformerte amerikanske thrash metal-bandet Sadus fortsetter å tease sitt neste album med «Scorched And Burnt», en brutal og glødende låt. Vi sees 17. november for lansering av Den indre skyggen.

Doro – Daggryets barn

I forkant av utgivelsen av hennes neste studioalbum, Conqueress: Forever Strong and Proud, planlagt til 27. oktober, presenterer Doro et nytt utdrag. Her er «Children Of The Dawn», et typisk heavy metal-epos i midtempo.

Sonata Arctica – Først i rekken

Det finske melodiske metalbandet Sonata Arctica tråkket på gasspedalen igjen i «First In Line», deres nye singel. En tittel som vil bli inkludert i deres neste studioalbum, planlagt til våren 2024. Før det møtes de 26. oktober på Bataclan, for deres felles konsert med sine landsmenn Stratovarius og den franske heavy metal-gruppen Sortilège.

Krypt – festning

Det brasilianske death metal-bandet Crypta presenterer en ny singel med tittelen «Stronghold», raskt og fortsatt båret av den rasende stemmen til bassist og sanger Fernanda Lira. Albumet Shades of Sorrow, som denne tittelen kommer fra, er nå tilgjengelig.

Watain – Ekstase i den uendelige natten

Den svenske black metal-gruppen Watain, som beholder smaken for forseggjort iscenesettelse, avslører et nytt utdrag fra Å dø i ild – Å leve i helvete, deres neste live-album, planlagt til 3. november. Så her har du den raske og brutale «Ecstasies in Night Infinite».

Finn tidligere metal-spillelister fra Rolling Stone.

Matthew David

You may also like