Home » Utrolig bragd av FC Lugano i Istanbul

Utrolig bragd av FC Lugano i Istanbul

by Edvard Munch

Luganos glede etter målet som ga dem seieren.

28 år etter den historiske suksessen i San Siro mot Inter, har FC Lugano oppnådd en ny bragd på den europeiske scenen. De vant 3-2 i Istanbul mot Besiktas etter å ha tapt 2-0.

Det Ticinese laget oppnådde et fabelaktig comeback med tre mål scoret på ni minutter av Ignacio Aliseda (81), Shkelqim Vladi (86) og Eric Bailly (90) mot laget deres. Den ivorianske forsvarsspilleren avviste Anto Grgics skudd i eget mål for å sikre scoringen i dette imponerende møtet. Takket være denne suksessen deler FC Lugano ledelsen i gruppe D med FC Brugge, som vant 1-0 i Norge i Bodø/Glimt. De to lagene vil møte hverandre i løpet av de neste to dagene av denne gruppespillet.

Tapte 2-0 i det 52. minutt, etter en dobbel fra Vincent Aboubakar, mannen som i fjor ga Kamerun seier mot Brasil i verdenscupen i Qatar, FC Lugano visste å utnytte en numerisk overlegenhet forårsaket av utvisningen av Franskmannen Valentin Rosier. i det 61. Mattia Croci Tortis vinnerretning med introduksjonene til Aliseda og Vladi ga selvfølgelig resultater.

Lugano stjal absolutt ingenting fra Istanbul. Til tross for Aboubakars to suksesser, har Ticinos alltid trodd på stjernen deres. Forsterket av en trener hvis enorme fordeler aldri vil bli glemt, har de bevist i flere måneder at de noen ganger er i stand til å velte fjell.