Home » (Video) Nyheter fra Real Madrid om 5 minutter

(Video) Nyheter fra Real Madrid om 5 minutter

by Russell Crowe

Finn vår seksjon «Real Madrid News på 5 flate minutter» på Youtube slik at du ikke mister den nyeste informasjonen. Gjør plass for denne ukens oppsummering! (skriftlig utskrift tilgjengelig nedenfor)

Modric 2023

Og åpenbart starter vi med ukens største og vakreste informasjon om Luka Modric. Ifølge de siste nyhetene, hvis vi tror på Marca og Fabrizio Romano spesielt, vil det kroatiske geniet slutte seg til Real Madrid et år til, selv om det fortsatt ikke er noe i rørene.

Marengslederne sies imidlertid å vurdere det gitt Luka Modrics fortsatt høye nivå og fordi Det hvite hus nummer 10 ikke er en vanskelig sak å håndtere. Allerede i fjor og mens Sergio Ramos spilte i svindelen, sa kroaten umiddelbart ja til Real for å forlenge et år og senke lønnen med 10 %.

Uten å vite om en ny økonomisk innsats vil bli bedt om av ham, er det sikkert at alle kommer til en forståelse veldig raskt siden spilleren allerede planlegger VM i Qatar på slutten av 2022 og det på slutten av året. 2022. Som mange spillere i troppen drømmer han om å smake på denne nye Bernabéuen som vil være i full drift fra 2023.

Ny kontrakt på € 400 millioner

Når vi snakker om den nye Bernabéu, har vi også fått vite de siste dagene at Florentino Pérez og andre sikrer seg en ny kommersiell kontrakt verdt 400 millioner euro. I følge El Confidencial er det faktisk en kontrakt knyttet til utnyttelse av ikke-sportslige arrangementer innenfor Real Madrid-arenaen, fordi Florentino Pérez, som vi vet, ønsker at det skal være underholdning 365 dager i året på Bernabéu og ikke bare på kampdager. .

For å overholde denne kalenderen vil Real ha et nordamerikansk selskap som svarer på navnet til Legends og som koblingene ikke er nye med. Derfor vil dette selskapet erverve driftsrettighetene til å organisere konserter, konferanser, moteshow eller hva som helst. Kort sagt, alle typer ikke-sportslige arrangementer.

Til gjengjeld fremkaller El Confidencial en sum på 400 millioner euro som trolig vil bli betalt over flere år siden artikkelen også sier at Realen har til hensikt å hente ut 100 millioner euro i året gjennom denne unike markedsføringsmetoden. Uansett er det bra for klubbens virksomhet og økonomi!

Haaland til England

Kompisen Josep Pedrerol lot seg gå til litt informasjon om Erling Haaland. I en debatt om ham i programmet sitt forsikret han at innen Real Madrid ble det allerede vurdert at nordmannen ville gå til Premier League neste sesong og ikke til Madrid eller noe annet sted.

Hvis det åpenbart er for tidlig å vite hva og hva, er det imidlertid et faktum at veien holder, spesielt at vi kjenner forholdet mellom programlederen og Madrid-ledelsen. For hvis noen medier liker å si at Haaland definitivt blir Madrid, må vi likevel innrømme at nei, Real Madrid er ikke nødvendigvis det beste alternativet, ikke engang sport, for ham på dette tidspunktet.

Mellom den sannsynlige ankomsten til Kylian Mbappé og eksplosjonen av Vinicius Junior, tyder alt på at Real Madrid allerede holder sin berserk-trio for neste sesong. For ja, Karim Benzema er fortsatt med i ligningen og kommer til å være det i minst to-tre år til siden han bare skal feire sine 34 år og vi kan godt se at flere og flere spillere presser på til 36-37 år uten problemer.

Trenger Madrid en skikkelig forsterkning i Benzema? Ja. Oppfyller Haaland denne profilen? Nei, for det er etter min mening umulig å se for seg en fordeling av minutter som passer begge. Vi kan ikke forestille oss et angrep mot to med Mbappé eller til og med med Vinicius, og vi må heller ikke glemme den grådige Mino Raiola som kan plassere en spiller i Madrid, men sannsynligvis ikke to siden merengue-klubben ikke vil love ham bedre provisjoner. Slik sett er Pogbas ankomst mer sannsynlig.

Det effektive punktet

For resten av nyhetene kan Andriy Lunin forlate Real Madrid på lån denne vinteren ifølge Marca. Som ennå ikke har spilt et minutts spill og som utvilsomt ikke vil ha noen før Copa del Rey, følges av Lille, Granada og Espanyol. Det skal sies at det er vanskelig for Ancelotti å klare seg uten denne sesongens mest avgjørende målvakt i Europa med 47 intervensjoner og 74 % reddet skudd (Courtois).

På lagsiden vil Carlo Ancelotti kunne regne med en nesten komplett gruppe siden Fede Valverde og Rodrygo Goes er på returen og kun Bale og Ceballos er skadet. Til info, waliseren vil være ute i ytterligere tre uker etter tilbakefallet til Wales. Den fysiske helsen til spillerne vil også være avgjørende i de kommende ukene gitt den overveldende timeplanen som venter madrilenerne: 9 kamper på en måned og en serie for Sevilla FC, Athletic Club, Real Sociedad, Inter Milan og Atlético de Madrid! ! Ta på deg sikkerhetsbeltene…

You may also like