Home » VM for kvinner: Frankrike slår Norge 2-1, gjenopplev målene på video

VM for kvinner: Frankrike slår Norge 2-1, gjenopplev målene på video

by Henrik Ibsen

det nødvendige
I sin andre VM-kamp slo de blå nordmennene med 2 mål mot 1, inkludert ett på straffe.

Og to! Andre seier på to kamper for Frankrike i verdenscupen. De blå slo de formidable nordmennene med 2 mot 1 denne onsdagskvelden i Nice. De slo Sør-Korea 4-0 sist fredag ​​i sin første kamp i konkurransen.

Franskmennene åpnet scoringen i begynnelsen av andre omgang takket være et mål fra Valérie Gauvin etter et innlegg fra Amel Majri. Valérie Gauvin er fra Mirande, i Gers.

Ti minutter senere scoret Wendy Renard mot laget sitt, noe som ga nordmennene uttelling.

Øyeblikk senere dømte dommeren straffe til Frankrike etter at en nordmann satte stegjernene hennes på kneet til franske Marion Torrent. Straffe begått av Eugénie le Sommer.

Ved pause var stillingen 0-0 uten mål mellom begge lag. Til denne kampen hadde trener Corinne Diacre regnet med at Valérie Gauvin ble ekskludert fra åpningskampen på grunn av at hun var forsinket. Han erstattet Delphine Cascarino, som satt igjen på benken.

Han spurte om TF1 Angående selvmålet forklarte Wendy Renard at hun ikke kunne høre hva lagkameraten fortalte henne da ballen kom foran mål: «Det går fort, jeg ville sette den inn til corner, men det var da jeg kom hjem. og det traff meg i bakhodet.» «.

Franskmennene spiller sin tredje kamp mot Nigeria 17. juni i Rennes. Det er nesten sikkert at de går videre til 16-delsfinalen. Uavgjort vil være nok til at Corinne Diacres spillere avslutter først i sin gruppe, gruppe A.