Home » 5 rimelige og levetidsplaner for å få på Syma Mobile

5 rimelige og levetidsplaner for å få på Syma Mobile

by Russell Crowe

De beste mobilplantilbudene for Black Friday 2021 kan være skjult på SYMA Mobile! Denne MVNOen, som konkurrerer intelligent med hovedaktørene i markedet, setter standarden svært høyt for denne kommersielle operasjonen ved å tilby nye tilbud uten forpliktelser og uten prisendringer. Så lenge du gjør det på forhånd, kan gode avtaler gjøres. Nærbilde av disse kampanjene!

Le One til € 1,90 / måned: 1 GB + 2 timer med samtaler

Dette er mikropakken til partiet. Den gir rett til 2 timers samtaler fra Frankrike til alle storbynettverk og utenlandske avdelinger. Tilbudet er også aktivt fra andre EU-land og utenlandske avdelinger under korte turer til disse destinasjonene. Samtaler, SMS og MMS er også dekket, både i Frankrike, i EU eller i utenlandske departementer.

Selvfølgelig kan du også gå online med denne rimelige pakken, takket være en 1 GB konvolutt som er gyldig i Frankrike, Europa og utenlandske avdelinger.

Syma Mobile 1GB-abonnement

Le Cinq til € 4,90 / måned: 40 GB + ubegrenset telefoni

Vi stiger i gradene med dette pakke fakturert til i underkant av € 5 / måned slik at du kan nyte 40 GB 4G / 4G + hver måned. I tillegg til denne høyhastighetsdatakonvolutten er det ubegrenset dekning av samtalene dine (fasttelefon og mobil), SMS og MMS til fastlands-Frankrike og utenlandske avdelinger.

For opphold i Europa (inkludert Norge, Liechtenstein og Island) gis det en månedlig godtgjørelse på 3 GB. I tillegg, under disse turene, kan du ringe uten å telle og sende SMS / MMS til alle numre i Europa, utenlandske avdelinger og storbyområdet Frankrike.

promo BF 40Go Syma Mobile

Le Six til € 6,90 / måned: 100 GB + ubegrenset telefoni

Her er et tilbud som har noe å hekte alle høyt tilkoblede brukere. Med denne pakken lar SYMA Mobile deg møte de fleste behovene dine med:

  • 100 GB på 4G / 4G +, hvorav 4 GB kan brukes under dine korte opphold i Europa (inkludert Norge, Liechtenstein og Island) og i oversjøiske avdelinger;

  • Ubegrensede samtaler til fasttelefoner på 100 destinasjoner rundt om i verden, samt til mobiler i EU-land, Canada, USA, Kina, Hong Kong og Puerto Rico.

Syma 100GB plan

Le Neuf til € 9,90 / måned: 200 GB + ubegrenset telefoni

Unntaksvis for Black Friday dobler SYMA Mobile volumet av data som tilbys i denne pakken, som går fra 100 GB til 200 GB/måned på 4G. Av dette store nettvolumet kan 6 GB brukes når du reiser i Europa og utenlandske avdelinger.

På telefonisiden tilbys de samme tjenestene som forrige pakke.

Planlegg 200Go Syma Mobile

Le Dix-Neuf til € 19,90 / måned: 300 GB i 5G + ubegrenset telefoni

Med denne pakken tar SYMA Mobile deg bokstavelig talt til et nytt nivå. Kompatibel med 5G i områder som dekkes av Orange- og SFR-operatører, Faktisk inkluderer denne uforpliktende pakken en eksepsjonell 300 GB / måned webkonvolutt. Nok til å laste ned og streame innhold gjennom hele måneden uten å måtte holde øye med måleren.

I utlandet (Europa og DOM) har du 11 GB for å holde deg tilkoblet.

Når det gjelder telefoni, dekkes dine behov, både på det kontinentale Frankrike og i Europa, som i de to foregående pakkene.

300GB pakke

Klar ! Nå vet du alt du trenger for å ta den riktige avgjørelsen og abonner nå på SYMA Mobile-pakken du ønsker. Som nevnt ovenfor, disse tilbudene er ikke bindende og prisene deres endres ikke, selv etter ett år.

You may also like