Home » Haaland overrasker venner og fiender og er nå tilgjengelig for Dortmund

Haaland overrasker venner og fiender og er nå tilgjengelig for Dortmund

by Russell Crowe


© ProShots
Haaland overrasker venner og fiender og er nå tilgjengelig for Dortmund

Erling Haaland har kommet seg etter hofteskaden mye tidligere enn forventet. Den norske forwarden er allerede inkludert i Borrusia Dortmunds utvalg av kamper for Bundesliga-kampen med VfL Wolfsburg.

Haaland spilte sin siste kamp mot Ajax 19. oktober, hvoretter han ble satt på sidelinjen med en alvorlig hofteskade. Det førte til at den 21 år gamle forwarden gikk glipp av blant annet den avgjørende siste uken av kvalifiseringen til verdenscuppen, der Norge tok alt galt og derfor ikke vil være tilstede i sluttfasen av turneringen i Qatar. .

Haaland måtte også gå glipp av en rekke avgjørende kamper i Dortmund, som returoppgjøret mot Ajax og bortekampen mot Sporting Portugal i Champions League. Dortmund tapte begge kampene og er derfor allerede eliminert på milliardballen. Fordi BVB tapte tre av sine fire siste kamper, har manager Marco Rose også blitt utsatt for ild.

Treneren kunne endelig komme med gode nyheter fredag. Han har all-star-spilleren tilbake mye tidligere enn forventet. Dortmund indikerte at de ikke lenger ville ha Haaland dette kalenderåret, men nordmannen kom seg bemerkelsesverdig raskt etter skaden. – Vi er forsiktig optimistiske på at Erling blir værende i feltet i år, sa Rose for sju dager siden. Det viste seg å være veldig forsiktig: til den vanskelige bortekampen mot Wolfsburg er Haaland allerede på landslaget. Rose indikerte fredag ​​at nordmannen er klar for et lite inntog.

Det er en enorm seier for Dortmund. Den norske spissen er tross alt en garanti for mål: På 69 offisielle kamper for Bundesliga-klubben fikk han rett 70 ganger. I tillegg er alt mulig for Dortmund i konkurransen, gapet med lederen Bayern München er kun ett poeng. Neste uke møter de to titanene på Signal Iduna Park.

You may also like