Home » 60 millioner forbrukere avslører hvilken som er den beste tunfisken, torsken og laksen i supermarkedet

60 millioner forbrukere avslører hvilken som er den beste tunfisken, torsken og laksen i supermarkedet

by Ashley Olsen

© 60 Million Consumers avslører hvilken som er den beste tunfisken, torsken og laksen i supermarkedet

Vis sammendrag
Skjul sammendraget

I en tid nå har forbrukerne pekt pekefingeren mot enkelte typer fisk. I spørsmålet, tilstedeværelsen av ikke-anbefalte elementer, spesielt tungmetaller. Deretter tar foreningen «60 millioner forbrukere» status for å få slutt på husholdningens tvil. Her har du de beste referansene på markedet!

«60 millioner forbrukere» rapporterer tilstedeværelsen av farlige stoffer!

Til tross for dagens dårlige rykte til fisk, har denne maten fortsatt viktige ernæringsmessige egenskaper. I tillegg til foreningen «60 millioner forbrukere», undersøker ANSES også problemet. Derfor anbefaler sistnevnte å innta ca 2 ganger i uken !

Blant bidragene fra fisk lister vi opp omega 3, jern, sink, proteiner og vitaminer A, B12 og D. Dette legger imidlertid ikke skjul på faren som finnes i visse praksiser. Hovedårsaken ligger i intensivt jordbruk I visse regioner.

Foreningen «60 millioner forbrukere» identifiserer tvilsomme komponenter av fisk. I første rad er tungmetaller, etterfulgt av antibiotika og sprøytemidler av alle slag. På den annen side slår flere observatører alarm om opprinnelsen til disse matvarene.

Lese
Disse tannkremene er de beste av alle ifølge 60 millioner forbrukere

For å gjøre en oversikt over realiteten i oppdrett av laks, tunfisk og torske, gjennomfører «60 millioner forbrukere» en dybdeundersøkelse. For dette er det basert på tekniske kriteriersom gjenspeiler hva som virkelig skjer i denne sektoren.

Laks, tunfisk og torskefileter, hvor finner man god kvalitet?

Som alltid, så snart «60 millioner forbrukere» snakker, holder alle kjeft! Og denne gangen, nok en gang, skuffer ikke resultatene dens trofaste. Øverst i analysen ligger laksefiletene. Og du vil finne det beste merket. på Carrefourmed en poengsum på 14/20!

Når det kommer til laks er det ingenting som slår lakseprodukter.Norsk opphav ! På andre og tredje plass ligger laksen på brett. Økologisk Monoprix ogASC på Lidl. Denne klassifiseringen fra «60 millioner forbrukere» er et resultat av regelverket i Norge. Dette landet forbyr misbruk av antibiotika ved behandling av laks.

Som for tunfisk biffen, brettet av hos Monoprix oppnår den høyeste rangeringen på «60 millioner forbrukere». Lidl-brettet har også en poengsum på 8,5/20. På tredjeplass kommer Carrefours bonito rojo, med en score på 8/20.

For torskefilet er den beste referansen hos Monoprix. Denne MSC i et brett inneholder score 13,5/20. Så kommer MSC på et brett fra Lidl, med samme vurdering! Topp 3 fullføres av «Poissonnier d’Auchan»-brettet, med en poengsum på 12,5/20.

Lese
Er hvit skinke virkelig dårlig for helsen din? Sannheten ble endelig avslørt om denne maten

Hvordan utfører 60 millioner forbrukere studien sin?

Lurer du på hvordan vurderingen «60 millioner forbrukere» kommer fra? For det første bygger foreningen på økologiske kriterier, spesielt på produksjonsnivå. Det er derfor vurderingene er relativt lave for enkelte produkter!

De andre klassifiseringskriteriene ligger i nærvær av farlige stoffer. Disse inkluderer veterinærmolekyler, tungmetaller, dioksiner og PCB. Tydeligvis ignorerer foreningen smaken og det visuelle aspektet Produkter.

You may also like