Home » A.Emsim-mål i Litauen i lagets tap, mål av Steinbors i trekningen av «Jagiellonia» – Fotball – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

I armenia Eduarda Emša Noah spilte uavgjort 1:1 med Noravank. «Noah» klarte å spille alene under andre omgangs kompensasjon, og scoret kort tid før kampslutt. Emsis hadde ingen god dag i dag og gled hele tiden på den gjørmete banen. Med fire poeng på fem kamper ligger Noah på åttende plass i ti-lagskonkurransen.

Scoret i det litauiske mesterskapet som en del av «Džiūgas» Aivars Emsis, men enheten hans led et dramatisk tap på 2:3 mot «Suduva». Emsis var på banen da klokken tikket 79 minutter. Dette var Emsims femte mål denne sesongen, og han er den tredje mest suksessrike spilleren på laget sitt. «Suduva» vant i det første minuttet av overtid. Med 26 poeng på 26 kamper er «Juggles» nummer sju i en ti-lags tropp.

19-åringen fikk sin styrkedebut i Norges andreliga Eduards DaškevičsHam-Kam entret banen da klokken tikket 83 minutter. Laget han representerte feiret en knusende seier med 4:0. Etter 17 kamper er Ham-Kam leder av mesterskapet med 38 poeng.

Jānis Ikaunieks Han tok ikke feltet i den finske «KuPS»-mesterskapet med 3:0 over SJK. » KuPS » dominerte fra de første minuttene, uten engang å merke en 11-metersstraff i starten. Med 42 poeng på 19 kamper ligger «KuPS» på andreplass på den finske mesterskapets turneringstabell, seks poeng bak lederen HJK.

På Kypros Artūrs Karašauskas I minuttet 56 av kampen signaliserte dommeren a Igor Tarasov forble i reserve som en del av «Achnas» i deres tap til 1:3 «Paeek». «Achnas» har mislyktes i de to første kampene i mesterskapet og er fortsatt den nest siste av mesterskapet.

Pāvels Šteinbors gikk til målstreken til toppmesterskapet i Polen i spillet «Jagiellonia», som han spilte 1:1 med «Stal Mielec». På banen var Šteinbors da klokken tikket 11 minutter. Med ni poeng på syv kamper ligger «Jagiellonia» på sjuende plass i 18-lagskonkurransen.

Ikke diskutert i Nederland ennå Roberts Uldriķis, som ble med på sitt nye lag «Cambuur» denne uken. Den latviske spissen var ikke med i enhetssøknaden, mens «Cambuur» overbevisende spilte «GAEagles» med 5:2. Etter fire kamper med seks poeng ligger laget på åttendeplass i 18-lagskonkurransen.

Det ble et nederlag i Irland Raivja Jurkovska «Dundalk», som innrømmet overlegenheten til «Longford» med 0: 1 avstand. Kampen var sterk, med tre røde kort til dommeren. Det eneste målet ble scoret sent i første omgang, men totalt sett klarte ikke Dundalk å få mest mulig ut av kampen. Med 28 poeng på 25 kamper er «Dundalk» nest sist i mesterskapet.