Home » Aksjer å se i morgen på Paris-børsen – torsdag 9. mars 2023

Aksjer å se i morgen på Paris-børsen – torsdag 9. mars 2023

by Ashley Olsen

Actor Bioteknologi
Acticor Biotech, et biofarmasøytisk selskap som utvikler glenzocimab, et innovativt legemiddel for behandling av kardiovaskulære nødstilfeller, kunngjør lanseringen av en kapitaløkning på rundt 10 millioner euro gjennom utstedelse av nye ordinære aksjer. Dette skal finansiere videreføring av utviklingsplanen mot registrering av glenzocimab i akuttbehandling av hjerneslag. De innsamlede midlene er ment å gi selskapet mulighet til å finansiere sin virksomhet minst frem til tredje kvartal 2023.

Airbus
Airbus Helicopters har inngått samarbeid med Norsk Luftambulansestiftelse for å utvikle fremtidige CityAirbus NextGen luftbårne medisinske oppdrag i Norge. De to partene vil i fellesskap måle merverdien av elektriske vertikale start- og landingsfly (eVTOL) for utvalgte medisinske tjenester over hele landet. Airbus Helicopters og stiftelsen vil utvikle et omfattende veikart for å redusere beredskapstiden gjennom scenariene som er studert i Norge.

Ladere
Gruppen som spesialiserer seg på midlertidig beskyttelse av overflater, mellomfôr til klær, tekniske tekstiler og høykvalitets kamgarn vil publisere sine årlige resultater.

Dassault Aviation
Flyprodusenten vil gi ut sine årlige resultater.

JCDecaux
Ekstern kommunikasjonsspesialist vil rapportere om sine årlige resultater.

verdens hus
Møbel- og dekorasjonsmerket vil formidle sine årlige resultater.

SES Imagotag
SES Imagotag, spesialist på elektroniske etiketter og digitale løsninger for fysisk handel, kunngjør en omsetning på 621 millioner euro for 2022, 47 % mer på ett år. EBITDA-veksten nådde 81 % til 58,6 millioner euro, eller 9,4 % av omsetningen, nesten 2 poeng mer enn i 2021. Årlig nettoresultat var positivt med 18,7 millioner euro, 9 ganger høyere enn i 2021 (2 millioner euro). Det forventes sterk vekst i 2023, rundt 30 % til 800 millioner euro.

Showroomprivé
Showroomprivé så sin andel av nettoinntektsmassen falle med 98,8 % til 0,3 millioner euro i 2022. Nettsidens Ebitda falt 59,5 % til 19,5 millioner euro sammenlignet med 48,2 millioner euro i 2021, på grunn av lavere volum og en 15,1 % nedgang i bruttomargin. I denne forbindelse forklarer Showroomprivé at de har tatt i bruk en proaktiv strategi om ikke å øke salgsprisene og en raskere lagerrotasjonsstrategi i andre halvår. Denne strategien resulterte i et høyere rabattnivå.

Steve
Spesialisten på transport og logistikk ved kontrollert temperatur på matvarer vil offentliggjøre sine årlige resultater.

Eiffeltårnet
Eiendomskonsernet vil offentliggjøre sine årsresultater.

vivendi
Vivendi har publisert regnskapet for 2022, som viser et tap av andel i gruppen av nettoinntekter på 1.000 millioner euro, hovedsakelig på grunn av dekonsolideringen av Telecom Italia. Den hadde utgjort 24 700 millioner i 2021 på grunn av gevinsten fra dekonsolideringen av 70 % av UMG. Ebitdaen til mediegiganten står på 868 millioner euro, en forbedring på 35,6 %. Omsetningen beløp seg til 9.600 millioner euro, 10,1 % mer.

bølge stein
Wavestone sikter nå mot en nåværende årlig driftsmargin på rundt 14,5 %, opp fra 15 % i utgangspunktet. Målet om en konsolidert årlig omsetning på mer enn 525 millioner euro er bekreftet, tatt i betraktning konsolideringen av PEN Partnership og Coeus Consulting. Wavestone forklarer at de første månedene av 2023 er «preget, spesielt i Frankrike, av en mer forventningsfull holdning fra styremedlemmer i engasjementet og lanseringen av nye konsulentoppdrag.»

You may also like