Home » Alexis Pinturault, 11. plass i supergigantfinalen: «En god rekord i disiplinen»

Alexis Pinturault, 11. plass i supergigantfinalen: «En god rekord i disiplinen»

by Ashley Olsen

Alexis Pinturault, 11., 1»18 bak Marco Odermatt, vinner i Soldeu : «Det er litt frustrasjon, tallet var veldig viktig i dette løpet, uten nødvendigvis å ha et kjempeløp. Jeg tapte litt tid på toppen, jeg må fortsatt analysere hva som skjedde, kanskje var det vind i enkelte partier. På den annen side hadde jeg en veldig god andre halvdel av løpet. Hvil nå til giganten på lørdag. Jeg har en god merittliste fra super-G-sesongen min, jeg hadde ikke nødvendigvis forventet å komme til det nivået. Jeg kan fortsatt forbedre ting, men jeg var ganske god totalt sett og veldig god i noen løp. Jeg er en gjenganger i Topp 12, jeg har to pallplasser inkludert en i verdensmesterskapet, og jeg havner på 5. plass i spesialitetens klassifisering. »

Nils Allègre (15. på 1»56) «Jeg dro med hele mitt hjerte. I midten gjør jeg en god feil, det er frustrerende. Jeg ville prøve, det koster meg km/t. Jeg må analysere midtdelen, for enten det er nedoverbakke eller super- G, øverst flat, det var limt”.

«Jeg knuste meg selv»

Tessa Worley etter Soldeus Super-G

Laura Gauché (11., 1»32 bak Lara Gut-Behrami, vinner av super-G) :: “Jeg var veldig avslappet, jeg hadde ingenting å tape, og startet med denne varme snøen. Jeg gjør fortsatt en liten feil i bunnen, jeg hadde en ganske god start. Ingen angrer, jeg avslutter sesongen nesten i en ny topp 10. Jeg er glad for å avslutte godt etter denne vanskelige helgen i Norge.

Tessa Worley (12., på 1»34) «Jeg ble ganske overrasket over snøen, den var ganske bra, den reagerte bra. Det har vært et ganske greit og oversiktlig løp for alle. Jeg brøt sammen. Jeg kunne vært litt mer presis, litt kraftigere med skiene.»

You may also like