Home » Antholz-Anterselva skiskyting 2022-2023

Antholz-Anterselva skiskyting 2022-2023

by Edvard Munch

For denne siste etappen av verdenscupen i skiskyting før verdensmesterskapet som begynner 8. februar, gjentok Johannes Boe nok en gang sin opptelling med 3 seire (2 individuelle pluss stafetten). Hos kvinner går Julia Simon forbi og ser Elvira Oeberg varm i hælene. Antholz-Anterselva skiskyting, tilbake i denne uken med konkurranse i Italia.

Antholz-Anterselva skiskyting: kampen … om andreplassen

Våre evalueringer av etappene i verdenscupen gjentas om og om igjen med den samme frasen: mestring av johannes boe. Et refreng som kommer ut hver uke mens nordmannen kaster bort talentet i alle løpene han deltar i. For dette første løpet, Sprinten, fløy Johannes Boe nok en gang over debattene for å tillate seg selv en femte sprint denne sesongen. Til tross for en felling opplevde ikke skandinaven det minste vanskelig, på slutten med en ledelse på rundt tretti sekunder over svensken. Martin Ponsiloma og hans landsmann Sturla Holm Laegreid. Et logisk domene siden lederen av verdenscupen i skiskyting er raskest på ski.

Hvis domenet til johannes boe var faktisk tilstede, for Forfølgelsen derimot, kunne vi snakke om demonstrasjon. For hvis nordmannen vant sitt 4. løp i denne disiplinen denne sesongen med mer enn 40 sekunder foran, skuddet hans var mer sprøtt med 2 feil. Men nå ser to feil ikke lenger ut til å være et problem for skandinaven som er desidert alene i verden på sporet uten at noen kan følge ham. En pallplass som minner om sprinten, med denne tiden Sturla Holm Laegreid OG Martin Ponsiloma De utveksler posisjoner.

at i kveld i pique og Se etter, franskmennene påvirket dessverre ikke løpene. I vanskeligheter med skudd som på ski, den 6. plass avemilie jacquelin Det vil forbli den beste ytelsen til tricolorene denne uken…

Fredag ​​20. januar Sprint

 1. Johannes Boe (Norge)
 2. Martin Ponsiluoma (Sverige)
 3. Sturla Holm Laegreid (Norge)
 4. Roman Rees (Tyskland)
 5. Vetle Sjastad Christiansen (Norge)

6. Emilien Jacquelin; 10. Fabien Claude; XIX Antonin Guigonnat; 20 Quentin Fillon-Maillet; 42. Oscar Lombardot.

Fortsettelse av lørdag 21. januar

 1. Johannes Boe (Norge)
 2. Sturla Holm Laegreid (Norge)
 3. Martin Ponsiluoma (Sverige)
 4. Roman Rees (Tyskland)
 5. johannes dale

13 Quentin Fillon-Maillet; 14. Emilien Jacquelin; 23 Fabien-Claude; 35. Oscar Lombardot; 47 Antonin Guigonnat.

Antholz-Anterselva 2022/2023: Elvira Oeberg nærmer seg J.Simon

Forfatter av en helg i ruhpolding Nesten perfekt, Julia Simon hadde vanskeligere Antholz-Anterselva. Med start fra Sprint torsdag, hvor tricolor skiskytteren måtte ta til takke med 9. plass. Langt, langt fra Dorothy Wierer som viser at han har gjenvunnet nivået som hadde tillatt ham å vinne verdenscupen sammenlagt to ganger tidligere. Og om å se partneren sin Chloe Herre gå opp til pallplass for første gang i karrieren må ha gitt ham et smil, selv på den andre siden hans rival elvira oeberg gå opp til 3. trinn satte ekstra press på henne til jakten på lørdag, en disiplin som går bra for tricoloren.

Men dessverre for Julia Simon, skulle forfølgelsen bli en sann prøvelse. TIL 18. plass og 7 skytefeil satte tricolor skiskytteren i tvil mens den svensk han oppnådde en andre pallplass på 2 dager, nok til å returnere til 76 poeng i den generelle klassifiseringen. TIL Forfølgelsen vunnet av den tyske Denise Herrmann-Wick som til tross for 2 fouls klarte å få det beste ut av italiensk Lisa Vittozi og tilbyr en ny suksess denne sesongen etter Sprint av Hochfilzen.

Blant våre trikolor tilbød Sprinten oss et flott lagløp med 4 skiskyttere på topp 10en forestilling som skulle gi ideer til søndagsstafetten.

Finn kvalifikasjonene for verdenscupen i skiskyting 2022/2023 på vår side.

Sprint torsdag 19. januar

 1. Dorothea Wierer (Italia)
 2. Chloe Chevalier (Frankrike)
 3. Elvira Oeberg (Sverige)
 4. Marta Olsbu Roeiseland (Norge)
 5. Anamarija Lampic (Slovenia)

8. Carolina Colombo; 9. Julia Simón; 10. Lou Jeanmonnot; 15 Anais Chevalier-Bouchet; 28 Sophie Chauveau.

Fortsettelse av lørdag 21. januar

 1. Denise Herrmann-Wick (Tyskland)
 2. Lisa Vittozi (Italia)
 3. Elvira Oeberg (Sverige)
 4. Hanna Oeberg (Sverige)
 5. Marta Olsbu Roeiseland (Norge)

8. Lou Jeanmonnot; 13 Anais Chevalier-Bouchet; 15. Ridder av Chloe; 18 Julia Simon; 23 Carolina Colombo; 24 Sophie Chauveau.

Antholz-Anterselva skiskyting: Frankrike til stede i stafetten

Etter oppmuntrende totalresultater på sprinten, visste de franske skiskytterne at seier var mulig i stafetten. Teamet til Frankrikelaget av L.Jeanmonnot, A.Chevalier-Bouchet, C.Chevalier og J.Simon ble aldri rullet med bare 2 valg hele løpet. Skyteprestasjon for å avvise Sverige ogTyskland45 sekunder og å tilby deg en fortjent suksess!

Hos menn, til tross for en Norge Som alltid ser ut til å være på en annen planet, vår franske etappe varte til halvveis i løpet, før vi måtte innrømme tap. Sammensatt A.Guigonnat, F.Claude, E.Jacquelin og Q.Fillon MailletBlues gjorde like mange feil som skandinaver (6 topper), men forskjellen ble gjort i skiene. Til slutt, den Norge foran de blå ogTyskland. Et utvalg av de neste verdenscupene?

Herrestafett søndag 22. januar

 1. Norge
 2. Frankrike
 3. Tyskland
 4. Sverige
 5. Italia

Damestafett søndag 22. januar

 1. Frankrike
 2. Sverige
 3. Tyskland
 4. Italia
 5. Østerrike

Neste program i skiskyting

Skiskytterne tar en pause frem til Oberhof-VM, som går fra 8. til 19. februar og vil bli fulgt på siden vår.You may also like