Home » Ambulanseforbundet ber om mer støtte fra helseministeren

Ambulanseforbundet ber om mer støtte fra helseministeren

by Ashley Olsen

Ambulanseforbundet slo alarm denne onsdagen, i et brev stilet til helseminister Frank Vandenbroucke (Vooruit), om forverringen av arbeidsforholdene til nødetatene. Fagforbundet, som representerer mer enn tusen ambulansepersonell, frykter for deres ve og vel og ber om mer støtte fra helseministeren.

Ifølge Ambulanseforbundet har pandemien forverret de strukturelle problemene som nå tynger ambulansepersonells velvære og kvaliteten på tjenestene som tilbys.

Paramedic hevder

I brevet til minister Frank Vandenbroucke ber organisasjonen spesielt om en økning i det føderale tilskuddet til 150 millioner euro per år for å garantere kvalitetsservice og korrekte arbeidsforhold.

Den ber også regjeringen kreve at 112-tjenesten utarbeider en politikk for bistand til ofre for angrep, siden volden mot nødhjelpsarbeidere ifølge Ambulanseforbundet har økt under helsekrisen.


►►► Les også: 300 Brussel brannmenn potensielt truet med oppsigelse for obligatorisk vaksinasjon


«Det har allerede vært diskusjoner, men vi har foreløpig ikke fått noen konkret informasjon om de kommende endringene.«beklager presidenten for ambulanseforbundet, Dries Deschilder. Organisasjonen utelukker ikke å ta grep hvis appellen forblir en død bokstav hos regjeringen.»Men først og fremst forventer vi en positiv høring.» avslutter Dries Deschilder.

You may also like

Leave a Comment