Home » Annick, president for Escapade Camping-Car Club

Annick, president for Escapade Camping-Car Club

by Russell Crowe

Bobilklubber og foreninger lar bobiler forsvare sine rettigheter, utveksle tips, gi råd til kommuner om mottak av bobiler. Disse foreningene er også et vesentlig juridisk rammeverk for organisering av turer og møter. I dag er vi interessert i Escapade Camping-Car Club, hvis hovedmål er nettopp organisering av gruppeturer.

Under reiseforumet i 2021 presenterer Annick og mannen hennes Elie reisemålet Korsika. Foran et kart over Skjønnhetsøya forklarer paret bobiloperatørene den planlagte reiseruten for den fremtidige turen til Escapade Camping-Car Club. Annick er presidenten.

En nasjonal klubb … og mer så lik

« L’Escapade er en nasjonal klubb. Folk fra hele Frankrike kan registrere seg, selv fra utlandet, siden det blant våre medlemmer var et par fra Belgia. Men mange av våre medlemmer er fra Mayenne eller Bretagne. »Det er mange bobilklubber. Hver og en har sin egen filosofi og miljø, noen kan være regionale, andre knyttet til et bobilmerke. De fleste organiserer turer og møter. Dette er tilfellet med Escapade.

Les også artikkelen vår
5 grunner til å melde seg inn i en forening eller klubb

Reiseorganisasjon

« L’Escapade er en klubb fokusert på å gå ut. Vi har utsikter til destinasjoner frem til 2023. Korsika-banen er planlagt til forsommeren 2022. Den vil vare i 30 dager. Vi har også planlagt en skitur i to uker, i Châtel, en utflukt mellom Evian og Abondance-dalen om sommeren, andre i Dordogne, i Alpes de Haute-Provence… Vi har en flott tur hvert år. I 2023 blir det Romania. Husk at gruppeturer til bobiler ikke kan organiseres av hvem som helst, på grunn av spørsmålet om juridisk ansvar. L’Escapade, som er medlem av Ffaccc (fransk forbund av bobilforeninger og -klubber), nyter derfor godt av forbundets reiseregistrering.

Les også artikkelen vår
Alt du trenger å vite om organiserte bobilturer

Umulige soloaktiviteter

« Fordelen med å date en klubb er at du organiserer turer og aktiviteter som du ikke kunne gjort alene. For eksempel, på Korsika, organiserer vi et 4 × 4 Agriates-ørkenoppdagelse.Kjøretøyer henter oss på leiren, deretter spiser vi i en hytte og til slutt kommer vi tilbake med båt. Vi planlegger også en fisketur i sjøen, guidede turer i landsbyene … »Som alle bobilklubbmedlemmer reiser også Annick og Elie jevnlig alene. De er derfor vanlige på bobilutflukter på Korsika, men de har også besøkt Island, Norge, Danmark … Disse turene som par kan også komplettere en runde med klubben. » Når du deltar på en reise til Romania, organiserer du også turen som en reise. »

En klubb hvor alle kjenner hverandre

« Escapade Camping-Car Club har eksistert i 38 år. Opprinnelig ble den kalt Aristokraten, fordi det var navnet på presidentens bobilmodell. En bobil fra Digue. « I dag har klubben 34 lag. Det er selvfølgelig mulig å bli med (på nettstedet til Ffaccc), men ambisjonen til klubben er ikke å slå rekorden for antall medlemmer. » Vårt motto er «en klubb med en menneskelig dimensjon. Alle medlemmer må kjenne hverandre.«

Se kommentarer

You may also like