Home » AutoStore lanserer neste generasjons arbeidsstasjoner

AutoStore lanserer neste generasjons arbeidsstasjoner

by Roald Amundsen
Nyheter > Utstyrsprodusenter > Nytt >

De nye FusionPort™- og FusionPort Staging™-stasjonene kan behandle opptil 550 skuffer i timen og har optimalisert ergonomi for økt produktivitet.

NEDRE VATS, Norge, 16. mars 2023

AutoStore™, en leder innen robotteknologi, kunngjør ankomsten av to neste generasjons arbeidsstasjoner som prioriterer operasjonell effektivitet, ergonomi og operatørproduktivitet: FusionPort™ og FusionPort Staging™.

Disse arbeidsstasjonene tilbyr avanserte integreringsmuligheter for ulike automatiseringsteknologiløsninger og vil være tilgjengelig over hele verden fra og med 12. april.

FusionPort™ Staging

FusionPort™ Staging

Designet for velvære for lageroperatører, maksimerer FusionPort ansattes ytelse ved å integrere to tilt-åpningssystemer for å få tilgang til plukkbinger, inkludert et visuelt hjelpesystem for ordreplukking. Disse funksjonene reduserer de repeterende bevegelsene operatører møter på daglig basis når de manuelt overfører inventar fra ett sted til et annet, samtidig som plukkeoperasjonene strømlinjeformes ved å bruke visuelle signaler gjennom et lys-til-lys plukkesystem for å lette identifiseringen av artiklene. Stasjonen inkluderer også en forsterket sikkerhetsluke, som gjør containertilgang kun mulig når havnen er klar for ordreplukking.

«Bedrifter i dag må strømlinjeforme sine ordreoppfyllingsprosesser hvis de skal møte endrede kundebehov, men for å gjøre det må varehus være utstyrt med verktøyene og teknologiene som gjør at de ansatte kan jobbe produktivt og sikkert.«, nøyaktig Carlos Fernández, produktdirektør i AutoStore.

«Det er derfor vi er glade for å bringe FusionPort og FusionPort Staging til markedet, to neste generasjons arbeidsstasjoner for å hjelpe bedrifter å betjene folkene sine bedre samtidig som de utnytter teknologien i verdensklasse som gjør AutoStore omdømme.»

AutoStore utviklet FusionPort Staging basert på en dyp forståelse av plassbegrensningene bedrifter møter når de lagrer produktene sine i varehus. Denne jobben samler, i en enkelt havn, både plukking og lagring, noe som gjør det mulig for bedrifter å rasjonalisere driften og redusere eiendomskostnadene ved å redusere plassen som er nødvendig for levering av varer. I likhet med FusionPort er denne arbeidsstasjonen utstyrt med et visuelt ordreplukkesystem og en sikkerhetsluke. FusionPort Staging kommer forhåndsmontert for enkel installasjon og lar bedrifter lagre konsoliderte bestillinger uten støv.

Begge de nye arbeidsstasjonene har en kompakt design for større fleksibilitet ved integrering av komplementære automatiseringsteknologier, og FusionPort Staging tilbyr opptil fire ganger lagringskapasiteten til eksisterende varehus.

Mer informasjon vil bli formidlet 20. mars. For mer informasjon, besøk www.autostoresystem.com

Om AutoStore

Grunnlagt i 1996 og spesialisert seg på robotteknologi, oppfant AutoStore konseptet med automatisert kubikklagring, verdens tetteste lagringsløsning, og fortsetter å være pioner innen feltet. Selskapets mål er å kombinere programvare og maskinvare med menneskelige evner for å skape fremtiden for lagring.
Globalt har AutoStore mer enn 1150 systemer installert i 49 land i et bredt spekter av bransjer. Alle kommersialiserte systemer er designet, installert og administrert av nettverket av partnere.
Hovedkontoret ligger i Nedre Vats på vestkysten av Norge, og selskapet har flere kontorer spredt over Norge, USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, Østerrike, Sør-Korea, Japan, Australia og Singapore. samt produksjonssteder i Koszalin, Polen.


Logistikk FAQ er et nyhetsutsalg for transport-, logistikk- og forsyningskjedeindustrien. Pressemeldingene publisert på FAQ Logistique er ikke skrevet av teamene våre, men direkte av selskapene som ønsker å distribuere dem på siden vår.

Derfor kan ikke de vanlige spørsmålene om logistikk holdes ansvarlig for innholdet. For spørsmål knyttet til en pressemelding, inviterer vi deg til å kontakte det aktuelle selskapet direkte.


Ta kontakt med vår

You may also like