Home » Axelle Gachet-Mollaret og Emily Harrop på Schladming-pallen, Thibault Anselmet 6.

by Ashley Olsen

Franskmennene Axelle Gachet-Mollaret og Emily Harrop plasserte seg på pallen i det vertikale løpet under etappen av Ski Mountaineering World Cup i Schladming (Østerrike). Blant mennene ble Thibault Anselmet nummer seks.

Den absolutte lederen, Axelle Gachet-Mollaret, klarte ikke å vinne vertikalløpet denne søndagen i Schladming, Østerrike, for denne verdenscupetappen. Østerrikske Sarah Dreir vant hjemme (23’40»), og fikk sin første verdenscupseier i karrieren og brøt Gachet-Mollarets seiersrekke. Den franske kvinnen, 2. (23’48»), fullfører løpet foran sin landsmann og Lørdagssprintvinner Emily Harrop (3., 23’49»). Célia Perillat-Pessey endte på åttendeplass.

Tre Tricolores på topp 10Hos menn, ingen pallplass, men tre Tricolores på topp 10. Thibault Anselmet, beste franskmann, fullførte løpet på sjetteplass. Gédéon Pochat Cotilloux (8.) og Anselme Damevin (9.) fullfører topp 10. Først av alt vant den uunngåelige Rémi Bonnet det vertikale løpet igjen. Sveitseren har ikke tapt en eneste etappe til sine rivaler denne sesongen. Verdenscupfinalen går om en måned i Tromsø.