Home » Besøk til Coatinc Anox Scherpenzeel-universitetet | Scherpenzeelse avis

Besøk til Coatinc Anox Scherpenzeel-universitetet | Scherpenzeelse avis

by Russell Crowe

SKARPS SEL Henk Schreuder, direktør for Coatinc Anox i Scherpenzeel, mottok nylig kommunalsjefen. Selskapet ble etablert i Scherpenzeel i 1962 som en del av The Coatinc Company. Denne grenen er spesialisert på anodisering av komplekse overflater. De er en egen avdeling i morselskapet. De er anodisert for beskyttelse mot termodynamiske temperaturer eller mikroskopdeler. Kunder finnes i sektorer fra romfart til farmasøytiske produkter, og fra tuppen av Spania til Norge.

The Coatinc Company har spesialisert seg på stål i mer enn 500 år – røttene til familiebedriften går tilbake til 1500-tallet. Fra et regionalt galvaniseringsanlegg vokste de til å bli en av de ledende overflatebehandlingene i Europa. Fra rådgivning til produksjon til logistikk perfeksjon, The Coatinc Company er one-stop-shop tjenesteleverandøren som bærekraftig beriker drømmer i farger. De gjør dette i form av varmgalvanisering, pulverlakkering, våtmaling, dupleksbehandling og andre overflatebehandlingsteknologier.

Etter et introduksjonsmøte på direktørens kontor ble universitetet rundt fabrikken vist. Her kunne de se produksjonsprosessen og møte de ansatte i bedriften. Konferansen gjennomgår en lærerik formiddag der verdifulle og aktuelle temaer ble diskutert. For eksempel er det knyttet forbindelser innen bærekraft og sysselsetting.

You may also like