Home » Bayern – Augsburg. Bayern er tilbake i kampen, vil Lewandowski score igjen? Når er spillet?

Bayern – Augsburg. Bayern er tilbake i kampen, vil Lewandowski score igjen? Når er spillet?

by Russell Crowe

Bayern München er den ubestridte lederen av den tyske Bundesligaen. Etter elleve svinger har han tjueåtte poeng. Borussia Dortmund, som kommer på andreplass, har fire færre «øyne». Før pause for landslaget slo bayerne Freiburg 2:1.

Resten av teksten under videoen.

FC Augsburg er nesten i den andre enden, og havner på 16. plass på tabellen. Så langt har de kun samlet ni poeng og har ett «øye»-tap til sikker sone. Augsburg tapte 1-0 for VfL Wolfsburg i forrige serie med kamper.

Øynene til mange fans vil være rettet mot Robert Lewandowski. Polakken har bråket den siste tiden fordi han ikke spilte i det polske landslagets kamp mot Ungarn. Nederlaget til landslaget gjorde at de ikke ble seedet i VM-sluttspillet og kunne treffe giganten umiddelbart.

Lewandowski er desidert leder på skytterrankingen. Bayern-spilleren har tretten treff og en assist under beltet. Han er fire mål foran nordmannen Erling Haaland fra Borussia Dortmund. FC Koelns Anthony Modeste har åtte mål.

Kampen FC Augsburg – Bayern München finner sted på fredag ​​og vil være åpningskampen i 12. runde i den tyske Bundesliga. Starten på dette møtet er berammet til 20.30. Sport.onet.pl vil rapportere om denne kampen.

You may also like