Home » Bijlow «rett» under baren på Feyenoord i hjemmekamp med PEC

Bijlow «rett» under baren på Feyenoord i hjemmekamp med PEC

by Russell Crowe


© Levert av NU.nl


Justin Bijlow forsvarer rett og slett Feyenoords mål søndag i hjemmekampen mot PEC Zwolle. Målvakten er definitivt sprek nok til å starte på De Kuip.

Den 23 år gamle Bijlow følte seg ikke helt i form under landskampen. Han beholdt det nederlandske lagets bortekamp mot Montenegro (2-2), men måtte gå glipp av forrige tirsdags avgjørende VM-kvalifiseringskamp med Norge (2-0 seier).

Feyenoord-trener Arne Slot uttrykte allerede på sin pressekonferanse fredag ​​at Bijlow kunne beholde målet mot PEC. Han måtte bestå den siste prøven på lørdag, og han lyktes.

Sammenlignet med å spille hjemme med AZ for to uker siden, gjorde Slot ingen endringer i startelleveren. Det betyr at Fredrik Aursnes er tilbake på midtbanen og Alireza Jahanbakhsh er dømt til en plass på benken.

PEC Zwolle skal spille den første kampen mot Feyenoord under ledelse av Dick Schreuder, som har etterfulgt den avgåtte Art Langeler. Det siste løpet starter i Rotterdam uten kaptein Bram van Polen, som starter på benken på grunn av en mindre skade. Mustafa Saymak er kaptein.

Kampen mellom Feyenoord og PEC Zwolle starter søndag klokken 14.30 og ledes av dommer Martin van den Kerkhof. Feyenoord har færrest tapte poeng av noen Eredivisie-klubb og ligger for tiden på tredjeplass.

Se program, resultater og plassering i Eredivisie

You may also like